chrislacorunna Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Tak jak w temacie, co to znaczy ( dosłownie znaczy to " nieciągły") w airsoftowych sklepach? Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Że twórca produktu przestał go produkować. Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 (edited) O [***] tylko nie to... A tak po za tym dzięki [Kulturalnie nie potrafisz?] Edited January 2, 2011 by Foka Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 (edited) chrislacorunna: Tak ciężko było wpisać w tłumaczenie google? Edited December 26, 2010 by dobry_mudzyn_z_afryka Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Coś szukał i nie znalazł?? Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Mudżyn: Wpisz w google "discontinued" i zobaczymy co ci wyskoczy. Tak teoretycznie to podejrzewałem że może to byc zakończenie serii, ale znalazłem taką fajną replikę 50% taniej, że nie dawałem temu przejść przez myśl, generalnie w USA wszystkie repliki są o wiele tańsze Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Mudżyn: Wpisz w google "discontinued" i zobaczymy co ci wyskoczy. Tak teoretycznie to podejrzewałem że może to byc zakończenie serii, ale znalazłem taką fajną replikę 50% taniej, że nie dawałem temu przejść przez myśl, generalnie w USA wszystkie repliki są o wiele tańsze Człowieku nie denerwuj mnie... Masz tu link do google translate (sam pewnie nigdy byś nie znalazł): http://translate.google.pl/?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hl=pl&tab=wT#en|pl| Wpisz tam discontinued, sprawdź co wyjdzie a dopiero później mnie poprawiaj. Szkoda słów na Twoje lenistwo i do tego to Ty mi każesz po googlach szukać? Brak słów... Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 @chrislacorunna: To naucz się posługiwać Google albo słownikiem angielsko-polskim. @Hatch: Skoro wiesz, że się narazisz, to po co to robisz? Idiotyzm. A o lufach już było. Poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Mużynie gdy ja wpisywałem w translatora discontinued pisało : " nieciągły" - może zmienili może ty zmieniłeś. A i widzę że jesteś mega-Hackerem i super posługujesz się Google'ami, powiedz mi gdzie się tego nauczyłeś? Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Chris, proszę bez tekstów tego typu. Widocznie nie umiesz wpisać czegoś w google poprawnie. Tego nie trzeba się uczyć wystarczy mieć IQ większe od Dody. Polecam Ci też żebyś nie używał tylko jednego translatora, jeśli mimo to masz jakieś wątpliwości to proponuję zadzwonić do znajomych, napewno ktoś zna angielski na tyle, żeby Ci pomóc, jeśli nie masz znajomych i musisz pisac takie posty na forach to masz już bardzo poważny problem. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 mudzyn, czyli wystarczy tylko być w Mensie żeby użyć google? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts