WojaKwz Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Tak apropo ktoś napisał, że abs'owe body za 80zł sprzedają? Nie wiem gdzie takie coś widziałeś czy w sklepie. Ale w komisie góra 30zł body itp. Od JG albo innego chinola, więc wiesz. Ja dam dwa ośmiopaki browca i wyślę Ci to. I dam na wysyłkę :D Link to post Share on other sites
Slingy Posted December 31, 2010 Author Report Share Posted December 31, 2010 Kurde ,w Olsztynie jest tylko Headshot :/ Walnę ją chyba na alledrogo na licytację i sobie kupię jakąś Boyiową M4 :P Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Po co, jesli masz ją sprzedać za 40zł. A strzela dobrze, to zostaw sobie ją na zapas. Bo cięzko to będzie sprzedać za dobre pieniązki. Dziure bym zalał sylikonem czarnym, i na zapas jak znalazł :) Pozdrawiam Wojak Link to post Share on other sites
Slingy Posted December 31, 2010 Author Report Share Posted December 31, 2010 Hmmm ,w sumie dobrze kombinujesz :D . Ale rodzice się (jeszcze) czepiają o to że chcę kupić nową replikę :/ . A hopa może wiecie jak naprawić? :P Link to post Share on other sites
Massimis Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 a co z nim nie tak nie kręci ? Link to post Share on other sites
Slingy Posted January 1, 2011 Author Report Share Posted January 1, 2011 Nie . Wyjąłem lufę wew. i próbowałem regulować hopa ,ale to nic nie dawało. Nie reagował. Link to post Share on other sites
yroli Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Wyjąłem lufę wew. I nic?Heh...może dystanser zablokował Link to post Share on other sites
Slingy Posted January 1, 2011 Author Report Share Posted January 1, 2011 (edited) Taa , tylko gdzie to jest :icon_eek2: Niestety , na budowie karabinów się nie znam ,bo jakoś przestałem je rozkręcać , po tym jak raz rozkręciłem Boyiowską eMkę za 100 zł i jej nie skręciłem :icon_biggrin: Edited January 1, 2011 by Slingy Link to post Share on other sites
Kiekos Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Dystanser to ten wałek co dociska gumkę HU. W komorze schowany. Link to post Share on other sites
Slingy Posted January 1, 2011 Author Report Share Posted January 1, 2011 Nie ,to chyba nie wina dystansera. Przypatrzyłem się troszkę działaniu HU i doszedłem do wniosku ,że takie ,,cóś" ,które naciska od góry na gumkę (sądzie że te cóś to właśnie dystanser) chodzi w górę i w dół. Link to post Share on other sites
Kiekos Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Nie :P To chodzi dźwignia i ona właśnie dociska dystanser. Link to post Share on other sites
Slingy Posted January 1, 2011 Author Report Share Posted January 1, 2011 (edited) Albo jestem ślepy ,albo głupi ,albo nie mam dystansera :icon_biggrin: Obstawiam ,że pod sprężyną ,którą dociska dźwignia powinien być dystanser. Niestety nic tam ni ma :icon_confused: Trza będzie zainwestować w metalową komorę chyba :D . Myślicie ,że taka się sprawdzi? http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_197&products_id=4916&name=BOYI_-_DBOYS_-_Komora_HopUp_-_M4,_M16 Edited January 1, 2011 by Slingy Link to post Share on other sites
Kiekos Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 (edited) Na razie dorób z wkładu długopisowego, powinien się dopasować do tej dźwigni. Edited January 1, 2011 by Kiekos Link to post Share on other sites
Slingy Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Co za ch*jostwo. Nie da rady . Trzeba kupić albo dystanser ,albo całą komorę :angry: Link to post Share on other sites
petarda Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Jak nie masz dystansera to jest multum sposobów na jego zrobienie ? Z wkładu do długopisu z izolacji kabla nawet z prezerwatywy Link to post Share on other sites
Slingy Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Nie przeczę ,aczkolwiek może on leżeć jak chce? Próbowałem go włożyć na miejsce (wygląda jak odwrócone U) i badziewo się przekrzywiało . Nie wiem czy nie lepiej kupić całej komory :icon_razz2: . Ale dzisiaj wieczorem trochę nad tym popracuję :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Kiekos Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Wyglądał jak U? To powinien być pusty w środku walec, taki jak kawałek wkładu od długopisu... Gościu, co Ty tam masz?! EDIT: Pstryknij fotkę komory, dystansera i tej "dźwigni". Edited January 2, 2011 by Kiekos Link to post Share on other sites
Slingy Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Mój telefon mnie wykończy :angry: . Zrobiłem fotę ,a ten ją umieszcza w dziwnych miejscach. Może Wy mi pokażcie gdzie co i jak ,bo raczej jak ja będę cokolwiek tłumaczył to zajmie wieki. :icon_neutral: Link to post Share on other sites
Kiekos Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) To żółte coś puste w środku z wgłębieniem i sprężynką na prawo góra to ta dźwignia. Dystanser musi się do niej dopasować, a przypomina 3 milimetrowy kawałek wkładu długopisowego. Edited January 2, 2011 by Kiekos Link to post Share on other sites
Slingy Posted January 3, 2011 Author Report Share Posted January 3, 2011 Dzięki dla wszystkich. Prowadnicę naprawiłem Poxipolem , HU (chyba) działa, ale dystanser dorobiłem :icon_biggrin: .Jeszcze raz dzięki wielkie za pomoc. Link to post Share on other sites
Recommended Posts