mocarnyAnDrut Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 tak jak w pytaniu jeszcze się zastanawiam nad RS ak (chyba najwiekszy zasięg)ale trudno go dostac.Chodzi mi o zasieg ponieważ strzeam się głownie w lesie i do dalekich celów. Pisz poprawnie. Kiwi. Quote
Massimis Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Hmm chcesz strzelać do ,,dalekich celów'' a wybierasz m4 i najkrótszego chyba możliwie AK? Nie rozumiem twojoj filozofii. M16 od G&P(sam posiadam) ma w stocku ok 40m zasięgu o AK od Cymy też znajdziesz obszerny temat tu nie będe pisał ile ma zasięgu bo nie siedzę w II klasie i nie wiem. Mogę Ci tylko powiedzieć że repliki które wybrałeś do lasu typowo są średnie. M4 jeszcze jak ujdzie ale to AK zdecydowanie za krótkie (lufa). Jeśli chcesz dobry zasięg a nie chesz płacic ponad 1000 zl to kup Cm.48 i wymień lufę i gumke przy 430 fps powinno strzelać przynajmniej OK. A jak nie to M16 G&P mogę osobiście Ci polecic moje na SP120 Guardera, Borku Systemy Lufie 509 6.04 Systemy i gumce Madbulla ma 450 fps i jakies 50-60 m zasięgu. Quote
Zeus_ Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Celność i powtarzalność strzałów Cię nie interesuje? Quote
Syriuszzabujca Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Weś poprostu cm048 :) Jest to jedna z najlepszych replik jaką wypuśćiła Cyma, nie do zajechania :) Quote
Recommended Posts