VincentVega Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Tak wiem powinienem z tym tematem iść do działu "Jestem Zielony" ale niestety już nie mogę... Czy gaziakiem idzie szczelac tak jak springiem>?< Tzn. Pociągać za lufę i szczelac? Bo nigdy nie miałem gaziaka. Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Tak wiem powinienem z tym tematem iść do działu "Jestem Zielony" ale niestety już nie mogę... Czy gaziakiem idzie szczelac tak jak springiem>?< Tzn. Pociągać za lufę i szczelac? Bo nigdy nie miałem gaziaka. Litości ile Ty masz lat "szczelać" przeczytałeś co napisałes nie da się "pociągać za lufe". Edited January 4, 2011 by memonic1 Quote Link to post Share on other sites
Martini3g Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Można pociągnąć za zamek jak już. Tak da się ale tylko za 1 razem, bo po 1 strzale replika "sama się ładuje". PS poczytaj sobie forum i jego regulamin. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Litości ile Ty masz lat "szczelać" przeczytałeś co napisałes nie da się "pociągać za lufe". Innych poprawiasz a Twojego posta zrozumieć jest trudniej niż posta autora tematu. A wystarczyło zastosować jakiekolwiek (!) znaki przestankowe... :bialaflaga: Autorowi chodziło chyba o to, czy można pociągając za zamek przeładowywać i oddawać strzał. Otóż drogi autorze tematu - nie, nie można, ponieważ w gaziaku kulkę napędza gaz a nie sprężyna. Pociągnięcie za zamek wprowadzi jedynie kulkę do komory - żeby wystrzelić musisz mieć podpięty magazynek nabity gazem. I również polecam lekturę forum Quote Link to post Share on other sites
VincentVega Posted January 5, 2011 Author Report Share Posted January 5, 2011 Dzięki pietraszka, o taką odpowiedz mi właśnie chodziło. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Innych poprawiasz a Twojego posta zrozumieć jest trudniej niż posta autora tematu. A wystarczyło zastosować jakiekolwiek (!) znaki przestankowe... :bialaflaga: Autorowi chodziło chyba o to, czy można pociągając za zamek przeładowywać i oddawać strzał. Otóż drogi autorze tematu - nie, nie można, ponieważ w gaziaku kulkę napędza gaz a nie sprężyna. Pociągnięcie za zamek wprowadzi jedynie kulkę do komory - żeby wystrzelić musisz mieć podpięty magazynek nabity gazem. I również polecam lekturę forum Przygadał kocioł garnkowi, przeczytaj proszę jeszcze raz to, co napisałeś i zastosuj swe rady na sobie samym.:biggrin: Co do autora to powinien się on wykazać pewną dozą samodzielności i poszukać samemu. Istnieje opcja "szukaj" forum. Ale lepiej jest płakać, że "już nie mogę" i czekać na dobrą duszę, która się nad nim zlituje i zrobi za niego robotę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts