Jade Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Witam, Mam taki krótkie pytanko. Szyna jakiej długości jest potrzebna do zamontowania AFG od Magpul'a?? Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Nie potrzeba jakoś strasznie długiej szyny. U mnie trzyma się na krótkiej gdzieś pięciocentymetrowej szynie. Jest stabilny. Quote Link to post Share on other sites
Wojas_PL Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Trochę z innej beczki ale cały czas w temacie AFG. Zastanawiam się nad zakupem tego cuda do mojego SCAR'a VFC i mam pytanie o jego funkcjonalność. Czy faktycznie broń trzyma się wygodniej? W tej chwili wielogodzinne bieganie z repliką o "klasycznym" chwycie ( na risy założone zwykłe osłony) kończy się sporym bólem nadgarstka, czy mogę liczyć na poprawę tej sytuacji po zakupie AFG? Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Według mnie komfort jest podobny jak przy chwycie pionowym. Używam AFG i pionowych chwytów na przemian i wszystkie wydają się podobnie wygodne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts