Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Mam pytanie,

Nie wiem czy temat byl juz zalozony (nie znalazlem go) ale potrzebuje jakas w miare niestandardowa kamizelke taktyczna na niestandardowo dlugie magazynki od P90.

Ktos moze cos polecic albo podac jakis link?

Dzieki serdeczne.

albo kup sobie taka kamizelke jaka ci sie podoba, a ladownice na magazynki do p90 spraw sobie udowa

magazynki do p90 sa dlugie i ciezko je bedzie wyciagac z ladownic na kamizelce. Ponadto jesli beda w ladownicach to usztywnia dodatkowo kamizelke i ciezko bedzie ci sie w niej schylac itp.

przyjalem... w sumie tak na prawde potrzebuje miejsce na 1-2 magazynki takze wychodzi jeden na udo :lol:

Kombinuje tez czy nie byloby zlym pomyslem przymocowac je jakos do tylnej czesci pasa ale to z kolei by plecy usztywnialo niepotrzebnie

przyjalem... w sumie tak na prawde potrzebuje miejsce na 1-2 magazynki takze wychodzi jeden na udo  :lol:  

Kombinuje tez czy nie byloby zlym pomyslem przymocowac je jakos do tylnej czesci pasa ale to z kolei by plecy usztywnialo niepotrzebnie

Dokładnie dwa miejsca są w typowej ładownicy na udo do P90.

Okruch zapewne tak też się da ale z tego co się orientuje taką opcję trzeba uszyć bo z kupnem to raczej cienko.

Ja sobie zamówiłem kamizelkę szytą na wzór Eagle AT - dwa panele na każdym dwa ułożone schodkowo pod kątem 45 stopni magi do P90. Na każdym panelu dwa magazynki. Do tego kabura pod lewą pachą na M9.

Dla dwóch magazynków to albo ładownica na udo - średnio wygodna - lub kupić kamizelkę z wymiennymi panelami i uszyć panel z ładownicami.

Jak dostanę moją kamizelkę to postaram się zrobić fotki. Ja mam 5 magazynków Low-Cap do P90.