arcy_ksiaze Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Może poprzestawiaj troszke HU, w moim Glocku to pomogło. Link to post Share on other sites
mullin Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 no tak ale w tej beretcie jest stały HU, żeby nie bylo of topic, spróbuj swoją berret przesmarować silikonem moze pomoże Link to post Share on other sites
Mrocz Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Cóż po pierwsze :] Nie przeładowuje mojej beretki po każdym strzale :] Po ta ją w końcu kupiłem... Po drugie :P No właśnie Hop Up jest stały :] Po trzecie: już ją nasmarowałem :/ I nic nie pomogło... :| Cóż jutro dam ja do serwisu może poprostu felerny egzemplarz... :/ Link to post Share on other sites
Banan Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 jesli chodzi o hu to jest to w niej rozwiazane na tej zasadzie ze jest wstawiona tam mala sprezynka ja zrobilem taki bajer ze ja odrazu wyciagnolem i uciolem kawlek plastiku na wymiar sprezynki i jak narazie ma zasieg taki sam jak pdw od kupla czyli skuteczny zasieg to 30m bez problemu a dolatuje do 60 kulka Link to post Share on other sites
PjoterKrk69 Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Czy opłaca się wziąść tą "broń" na główną ?? To będzie mój pierwszy gaziak i będzie dość intensywnie używany... Czy już komuś się coś zrypało ?? Link to post Share on other sites
viru Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Mi czasem dolny zawór przepuszcza po napełnieniu. Ale chyba rozkręcenie i przeczyszczenie załatwi sprawę. Poza tym mam drugi magazynek, ale od TM. Ten od TM ma gorszą uszczelkę górną, która nie styka się z cylindrem. Przez to przy strzale puszcza gaz na boki. Ale zamieniłem tę uszczelkę miejscami z magiem HFC i teraz oba działają dobrze (bo HFC ma zawór o więlkszej przepustowości i mu gorsza uszczelka nie przeszkadza). Jest to moja broń główna od marca br. i jestem bardzo zadowolony. Link to post Share on other sites
Max_E Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 My tu gadu gadu a HFC wersje semi/full auto wypuściło . --->Link 1<----- --->Link 2<----- Link to post Share on other sites
Recommended Posts