Cimeries Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 (edited) WITAM WLASNIE ZAKUPILEM M58 KART I CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC JAK W JAKICH SKLEPACH MOZNA JA ULEPSZYC I ZA ILE PRZEDE WSZYSTKIM wiem ze to jest tania replika ale prosil bym zeby nie pisac o dozbieraniu kasy i kupienie cos lepszego nie o to mi chodzi prosze o konkretne odpowiedzi Z GORY DZIEKI ZA POMOC Edited January 10, 2011 by Cimeries Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Zdejmij chomika z caps lock'a na początek. Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 AEG? Quote Link to post Share on other sites
Cimeries Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 sprezynowy Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 (edited) Miałem ten karabinek. W tym modelu dużo rozbija się o zespół tłok-cylinder. Jedna wersja posiada rozkręcany cylinder (dwa wgłębienia po obu stronach dyszy, odkręcane specjalnym kluczem), druga jest zrobiona na głucho i ładujesz kasę w toczenie od początku całego zespołu. Gdzieś mam na dysku zwymiarowane plany całej konstrukcji z dyszą przedłużoną o 0,5mm. Jak masz pierwszą wersję to się cieszysz, bo masz szansę władować silną sprężynę i zaobserwować efektowne urwanie rączki przeładowania. Lufa precyzyjna i guma hop-siupa to chyba mantra tego forum. Edited January 10, 2011 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 No tak, nie AEG ale spring i jest w temacie o AEG'ach... Spoko Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts