Weah Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 (edited) Pytam bo mam problem a jestem nowy i nie wiem co wybrać. Waham się miedzy tymi dwoma replikami : TM http://www.specshop.pl/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=4159&name=Tokyo_Marui_MP5_A4 ICS http://madonion.eu/MP5_A4_ekonomiczne_p27.html Jeżeli ktoś mógłby mi porównać te repliki i wyjaśnić czemu jedna jest lepsza od drugiej. Byłbym rad bo odpowiedzi "weź tą nie tamta" nic nie wyjaśnia i w niczym mi nie pomogą . Więc wolałbym, żeby takie osoby zachowały ten komentarz dla siebie ;) Dzięki wielkie za pomoc ;) Kolejny półpiśmienny. Arend Edited January 2, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 (edited) Teemka z tych dwóch ale jest niedostępna... Kosmicznie trwałe flaki (pod warunkeim, że nie grzebiesz), ładne wykonanie, magiczny HU. Edited January 2, 2012 by arend Link to post Share on other sites
johny13 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 ICS to nic innego jak zmodernizowane TM. Jedno jak i drugie jest piekielnie dobre, defacto sa najlepszymi producentami na rynku, z tym ze ICS ma cholernie mocne bebechy i duraluminiowe body. Moj ICS na 350fps i strzela celnie na 55 metrow :cool: ( 2 dni temu sprawdzane i mierzone tasma miernicza ). Minusem ICS'a jest jego cena oraz to, iz ma cholernie glosny motor Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Co do głośności to sam się mogłem o tym przekonać, naprawdę głośna sprawa ;d Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 ICS Link to post Share on other sites
Turas Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Oby dwa są bardzo dobre, bawiłem się każdym z nich. Cena się różniła i ten od ICS'a jest teraz dostępny, a TM nie wiem czy gdzieś jest bo w specu na pewno nie ;x Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Johny jak to często bywa nie doczytał. Kolega pyta o wersję ekonomiczna ICSa więc powoływanie się na metalowe body jest bezsensowne. Macałem obie repliki i jeśli miał bym wybierać między tymi dwoma to brał bym TM. Link to post Share on other sites
Weah Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 A jak to wygląda z szybkostrzelnością ? Jest jakaś różnica miedzy tymi dwiema replikami ? Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Z racji o o wiele słabszej sprężyny jest minimalnie lepsza w TMce ale TM ma troszkę gorszy silnik i kable więc różnica nie jest tak duża jak można by się spodziewać. Link to post Share on other sites
_Iceman_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Jak chesz duży rof to kupuj KWA. Jednak duży rof spowoduje, że będziesz musiał wydawać więcej na kulki. Z tych dwóch replik jakie podałeś wybral bym ICS-a. Sam używam Vfc i bardzo ładnie działa. Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Mam mp5 od tm, ics nie miałem w rękach szczerze mówiąc. Ale przed kupnem naczytałem się na forum o tych dwóch mp5, i większość wybrała by ics. Z resztą są tematy, to możesz sobie poszukać. Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 No, ładnie odkopałeś. Sądzę, że autor już wybrał replikę ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts