ri0cp89 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Ktoś ma może do tej ładowarki jakieś doświadczenie z dodatkami niedorzucone w oryginalnym pudełku? Znalazłem w internecie tylko kilka informacji że istnieje tutaj czujnik temperatury i jakiś interfejs do podłączenia do komputera. O czujniku temperatury jest to chyba LM35. A ładowarkę do komputera można podłączyć ponoć przez adapter USB-UART. Ktoś może to zweryfikować? Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 są dostępne czujniki temperatury i są one przydatne/wymagane, gdy ładuje się szybko akumulatorki ni-xx. Kabla usb jeszcze nie widziałem, ale jak będzie mi potrzebny to będę szukał :blush: Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ja do swojego imax-a otrzymałem czujnik temperatury i muszę się przyznać że nawet razu go nie użyłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts