DeXu Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Dziś zabrałem się za regulację kolimatora (jak w tytule), link: KLIK W poziomie okej, ale w pionie nie mogę go wyregulować, krzyż w ogole sie nie rusza, po zajrzeniu do kolimatora zobaczyłem coś takiego: I teraz zastanawiam się, do czego jest ten plastik, ewidentnie widac ze pękł. Ktoś ma/miał ten kolimator? albo wie na jakiej działa to zasadzie? Kurde mam możliwość odesłania towaru w ciągu 10 dni, ale to jest uszkodzenie mechaniczne w pewnym sensie, a z drugiej strony mogło być wadą produktu, plastik albo pękł przy regulacji albo już wcześniej i tego nie widziałem... Zastanawiam sie co zrobic z tym fantem... Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Ja bym próbował to zareklamować. Jeśli nawet ułamało się to podczas regulacji, oznacza to, że EO był fabrycznie uszkodzony. Takie jest moje zdanie. Quote Link to post Share on other sites
Olek96 Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Radzę tez przeczytać opis produktu na stronie - nie ma nic o regulacji w pionie. Ale co by nie było, plastik pęknięty jest i jeżeli zależy im na dobrej opinii, to powinni wymienić/oddać pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 No kolego, popełniłeś błąd. W tej cenie miałbyś EOTech'a od Viamortisa wykonany o wiele lepiej. Quote Link to post Share on other sites
DeXu Posted January 15, 2011 Author Report Share Posted January 15, 2011 (edited) Tak wiem, że to był błąd, jeżeli zwrócą mi pieniądze to kupie poprawiona wersje, z poprawionymi szkłami, a regulacja w pionie musi byc. Ale rzeczywiście, nie pisze nic o regulacji w pionie.. :| @Edycja Na specshopie jak patrze na te eotechy to tez prawie kazdy ma w poziomie, no to jak mam ustawić punkt w pionie :| Wychodzi na to, że za kolimator który ma regulację w pionie i poziomie muszę dać bagatela 599 zł. Edited January 15, 2011 by DeXu Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 (edited) 200 zł w komisie, nówki ściągane z chin, z regulacją w pionie i poziomie ;) Edited January 15, 2011 by Szabla95 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts