Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Początkujący

Recommended Posts

1. Obie repliki mają zalety (jedna ma RISy, a druga stałą kolbę, która umożliwia wsadzenie dużego akumulatora). Wewnętrznie obie są tak samo dobre.

2. Tak.

3. W lesie zwykle wystarczają okulary (ewentualnie w połączeniu z arafatką, albo kominiarką). Do budynków warto zaopatrzyć się w ochronę na zęby. Ostatnio coraz większą popularność zdobywają te maski:

http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_helmy_ochrona/stalowa_maska_ochronna-olive_acm-2409.html

Pozdrawiam.

Dośc szybko poci się w tym twarz, dośc ciężko się oddycha. Ewentualne użycie to tylko do budynków. Poza tym może spowodowac nadmierne parowanie okularów.
To co napisał Tomek jest prawdą. Kolega ma neopren King ArmsaTaki i parował i to bardzo. Uznał że tej maski będzie używał w CQB. Odnośnie maski o jakiej pisał Logan: mam identyczną i jestem bardzo zadowolony. Jest wygodna, dobrze leży (mimo tylko jednego paska), okulary nie parują. Osobiście polecam :happy: Edited by babciagrazynka

a mógłbyś napisać dlaczego lepsza

Mam jeszcze jedno pytanie jaki boczniak bedzie dobry do 150

Cyma 028 to Cyma 028. Roznia sie od siebie tylko wygladem. Kolba m4 w ten cymie lubi sie lamac przy zaczepie, tak wiec jezeli juz bardzo ja chcesz, musisz na nia uwazac. Kobla stala nie ma tego problemu.

Boczniak do 150?

http://www.taiwangun.com/pistolety_gazowe/replika_m92f_m9_heavy_weight_gas_pistol_stti-29.html

Pozdrawiam, G^.

A to jak już tobie będzie wygodnie. Co do rękwaic zek to kup takie z pełnymi palcami. Ja przez długi czas uzywałem takich z crossu rowerowego kupione w sklepie rowerowym. Spokojnie dawały radę. Na początek nie musisz się silić na uber pro taktyczne.