Andzia Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 (edited) Pamiętaj dziecko, że za obrazę można dostać bana. Odsyłam do regulaminu forum bo wątpię, żebyś go przeczytał po niecałym dniu obecności na forum. I nie, nie mam aps. Ach tak, zapomniałem Ci napisać że ebb i elektryczny blow back to to samo ;] a sprężyniaka owszem mam jako wypełniacz kabury. I taka rada na przyszłość - nie rzucaj się. Edited January 16, 2011 by andyss1995 Quote Link to post Share on other sites
MAQs17 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Uspokój się młody, tu nikomu nie zaimponujesz. Quote Link to post Share on other sites
Guest bralisto Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 wiem ale andyss mnie wkurza na max. i co z tego że on mi zazdrości bo pewnie ma aps.nie mam do ciebie wątów niech ci będzie ale nikogo nie wkurzaj bo może być skarrzypyta a przeczytałem regulamin i wiem że bezwzględnie wyrzucają z grona. a poz tym sory bo mnie poniosło bo brat 15 letni mnie bił Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Czy ja napisałem, że Ci zazdroszczę? Nie. Nie wciskaj mi w palce słów których nie napisałem. Jako zielony nie powinieneś mieć do nikogo WONTÓW. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 (edited) Ewidentna prowokacja :) Edited January 16, 2011 by Gekon_1 Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 goń się! mam 10 lat i bym cię pojechał bo jestem mniejszy od ciebie i łatwiej mogę się kryć! a na asg chodzę rok więc trochę mam dośwadczenia a ty co masz aps z ebb i elektrycznym blow backiem ??? boisz się??? :cool: czy sprężynowiec???!!!!!!!!!!!!! buhahahahaha skoro masz 10 lat, to do spotkania z większością z Nas masz jeszcze conajmniej 8lat - nabierzesz jeszcze więcej doświadczenia a i pogląda na świat zweryfikujesz. Nie odpowiadaj - dzieci w Twoim wieku powinny o tej godzinie już spać. Jeśli tak nie jest - źle to świadczy o Twoich rodzicach Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Yfronus, też mi się nasunął ten cytat... Najbardziej boli to, że to nie musi być prowokacja ani zły sen. A Panu bralisto radzę się uspokoić. Meliska czy coś. Labofarm robi dobre, ziołowe tabletki uspokajające. Są w większości aptek. Napisałeś dziś x postów, z czego chyba żadnego nie można zakwalifikować do kategorii innej niż "denne". Rzucaniem się nikomu nie zaimponujesz, a za obrażanie dostaniesz prawdopodobnie bana. Oczywiście ten post też odbije się jak groch od ściany, ale jakieś światełko nadziei jeszcze się tli. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Guest bralisto Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 no dobra przepraszam wiem że można dostać bana ale mnie to wkurzyło że on napisał Podniecaj się dalej. Wszyscy gracze AS czekali na twoją samochwałkę :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Guest bralisto Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 jeśli ktoś chcę może wstąpić do mojego tematu LINK: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/109065-bron-poboczna-do-400zl-i-zaawansowane-taktyki-airsoft/ Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 W takim razie jak radzicie co lepiej kupić JGF6604 za 550zł NOWE, czy GFG03 UŻYWANE za 500? Quote Link to post Share on other sites
ziuta Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Najlepiej poczekaj poczytaj forum i dolóż kase na markową emke. Nie pożałujesz a nawet będziesz nam dziękował. Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 SORRY, ale mam mało kasy. Teraz tylko zastanawiam się nad wyborem GFC03 i JGF6604. Tylko te repliki wchodzą w gre. Więc jak? Która z tych dwóch? Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 A gdzie Ty wypatrzyłeś to JG ? W żadnym porządnym sklepie go nie widzę. GFC zresztą też nie. Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Mas racje. Pozostają tylko używki. W takim razie już w ogóle się pogubiłem! Nie wiem co mam kupić! Chcę kupić solidne M4, które się nie zepsuje za nie duże pieniądze. Raczej nie chce przekraczać 700zł. Ewentualnie do 1000. Prosze pomóżcie mi coś wybrać, Pozostaje mi jeszcze to GFG03 używane za 450-500zł, nie wiem co o nim myślicie. Powieccie co jeszcze jest warte uwagi. Ale chyba lepiej nówke, bo używka nigdy nie wiadomo czy zaraz się nie zepsuje i z jakich rąk. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Emka P&J/A&K + m100 guardera jak dla nowego. A dlaczego ? poszukaj... Quote Link to post Share on other sites
ziuta Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Jeśli nie pracujesz to tymbardziej nie stać Cie na chińską emke. Na spokojnie dozbieraj i kup markową. Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Zajrzyj na nasze lokalne forum - poszperaj w komisie. Zdarza się że ktoś wystawia emkę. Plus taki że zawsze możesz przed zakupem ją obejrzeć lub nawet wstawić do speców na przegląd. Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Co myślicie o tych? http://wmasg.pl/pl/consignment/show/96312 http://allegro.pl/m4a1-gfc-guns-full-metal-nowka-drugi-mag-okazja-i1412425965.html W przypadku tego drugiego nie był bym taki pewny czy nie był normalnie użytkowany. Nie chce mi się wierzyć, że to NOWY. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Do zaoferowania mam replikę M4A1 od GFC GUNS kupioną około 1,5 roku temu Skoro ma 1,5 roku to jak ma być nowy ^^ Może został powycierany papierem ściernym albo sprzedawca chce kogoś zrobić w bambuko. Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 A ogólnie co o nich myślisz? Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Lepiej kupić nowego chińczyka np. od JG za 500-700zł czy używane M4 od Classic Army? Quote Link to post Share on other sites
ziuta Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Koniec miłośći i dobroci. Może ruszysz swoje szanowne leniwe zielone dupsko i sam poszukasz na forum. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ja powiem tyle: jak chcesz używaną emkę (szczególnie CA) to tylko z pewnego źródła i jak odbierasz osobiście bo wtedy możesz przestrzelać itp. Quote Link to post Share on other sites
KEMOT95 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Ja bym wziął używaną emkę. Tylko tak jak w poście wyżej zanim kupisz idź ją sobie dokładnie pooglądaj i postrzelaj z niej i potarguj cenę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts