jbone Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 (edited) Witam kolegów forumowiczów. Zakupiłem sobie do długiej emki okablowanie niskooporowe z kostką i Merfa 3.1.Tak co by fajnie grała i buczała. Jak na stronce zapewniali instalacja jest bezproblemowa i łatwa.Ja natomiast nie wiem jak to ugryźć.Chce mieć merfa w kolbie(stała)ale jak to zrobić żeby przy wyjmowaniu wkładaniu baterii go go nie przygnieść nie uszkodzić? Druga sprawa: rowki w GB gdzie wychodzą kable z kostki stykowej mieszczą ledwo dwa przewody które wychodzą z kostki a widzę ze muszę tam jeszcze dolutować dwa i je tez posłać na zewnątrz jak to wszystko zmieścić? Proszę o pomoc kogoś kto sie zna lub takie coś już w długiej emce montował. Z góry dziękuję. Edited January 16, 2011 by jbone Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Kolego specjalisto, CO TY GADASZ?! Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Druga sprawa: rowki w GB gdzie wychodzą kable z kostki stykowej mieszczą ledwo dwa przewody które wychodzą z kostki a widzę ze muszę tam jeszcze dolutować dwa i je tez posłać na zewnątrz jak to wszystko zmieścić? Pilnik w dłoń i jazda, delikatnie oczywiście ^^ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts