czarny1994 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 to sluchajcie panowie ja zaczynam sie bawic w asg i nie jestem pewien jakie gogle kupic doradzcie mi ktore np z nich. nie da sie adresoze zbiorownia.com.pl sokpiowac wiec jakbyscie mogli to sprawdzcie je : ESS Gogle Tactical XT , G&P Gogle Taktyczne OEF USMC 3mm , czekam na szybko odp Quote Link to post Share on other sites
luis Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 (edited) to sluchajcie panowie ja zaczynam sie bawic w asg i nie jestem pewien jakie gogle kupic doradzcie mi ktore np z nich. nie da sie adresoze zbiorownia.com.pl sokpiowac wiec jakbyscie mogli to sprawdzcie je : ESS Gogle Tactical XT , G&P Gogle Taktyczne OEF USMC 3mm , czekam na szybko odp Kolego czarny 1994, a może tak włączysz samodzielne myślenie? Tematów o dobrych goglach masę na tym forum, w tym co powinny spełniać, jakie posiadać oznaczenia, aż tak ciężko kliknąć? Minimum kultury dla innych użytkowników wymaga stosowania się do zasad właściwej pisowni, interpunkcji, a u Kolegi z tym cieniutko... Jak mam sprawdzić gogle? Kupić je za Ciebie i dokonać testów?, LITOŚCI! Bądź modny - myśl samodzielnie :-), to nie boli, a zaoszczędzi "szydery". Gogle najlepiej przymierzyć, nikt za Ciebie tego nie zrobi, jednym dobrze będą leżeć ESSy, innemu Bolle, jeszcze innemu G&P. Zapewne umiesz czytać ze zrozumieniem i już wiesz, że nie ma co oszczędzać na ochronie oczu. Wybór należy do Ciebie, z tym zastrzeżeniem, że oczy nie odrastają, tu kłaniam się w str. Kolegi Tomka_GGRS (powodzenia z podróbą made in China), ja wolę te atestowane. Edited January 22, 2011 by luis Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Kup Bolle X800. Quote Link to post Share on other sites
czarny1994 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 spokojnie kolego i dzięki z radę Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts