Michael782 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Witajcie Wczoraj na rozgrywce nieszczęśliwie spadłem ze schodów budynku.Połamałem rękę i strasznie poobijałem swoją replikę(Beta Spetznas) Czy można kupić nową obudowę do pistoletu? Proszę podajcie linki! Z góry DZIĘKI! Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Chłopie, po pierwsze - wylecz rękę. Zdrowie jest najważniejsze - a w każdym razie ważniejsze niż replika. Co do repliki - "poobijałeś" ją, to znaczy? Co jest uszkodzone - i jaka to konkretnie replika (Betę Specnaz produkowało Tokio Marui w co najmniej 2 wariantach, JG w przynajmniej 3 i Cyma - o ile mi wiadomo, w jednym, ale nie śledziłem sprawy. Widziałem też części do Bety produkowane przez SRC, więc może i oni robili swój wariant). Quote Link to post Share on other sites
Michael782 Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 ta replika jest z tokio marui Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 A po trzecie to karabinek, a nie pistolet. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 A po czwarte to zacna nazwa tematu :icon_biggrin: . Przeczytaj temat na forum o swojej replice, bo na pewno jest. Dowiedz się z czym to jest kompatybilne, a potem szukaj dostępnych części. Mówiąc obudowa, masz na myśli korpus rozumiem. Od AK czy czegoś podobnego nie będzie pasował? Beta Specnaz to przecie wymysł producenta jest. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Jeżeli to jest Beta Tokio, to tylny korpus jest standardowym korpusem AK systemu Tokio. Kopiowanym potem masowo przez Cymę w modelu CM.028 i pochodnych. A także we wczesnych AK'czach JG i Betach JG. Ale po co ja to piszę dwunastolatkowi (w którymś temacie do takiego wieku się przyznał)? Wiesz co, kolego? 1. Wylecz rękę. Bo coś mi każe podejrzewać, że złamałeś ją robiąc na tych schodach coś naprawdę ryzykownego. 2. Poczekaj tak ze 4 lata. Tak, do zaawansowanego, zgrzybiałego wieku lat szesnastu. I wtedy tu wróć. :icon_rolleyes: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts