Bart_Forrester Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 kolba rozsuwana na prowadnicy. ;) Jeśli Ci się bardziej podoba, to się opłaca. ;) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Którą wersję byście polecali? Tą, która Ci się najbardziej podoba. IMHO AK z kolbą od M4 to profanacja! Ja bym brał ze stałą kolbą-włazi większa bateria Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 A ja bym dozbierał i kupił CM.045 z Imax'em B6 i jakimś LiPo. Quote Link to post Share on other sites
artur52kh Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 A ja bym dozbierał i kupił CM.045 z Imax'em B6 i jakimś LiPo. Majster a jak by jeszcze trochę dozbierał to by ICSa kupił... Tak się tylko mówi coby było gdyby... Gośc ma taki budżet a nie inny.. Nich kupi tą cymke co planuje i bedzie dobrze... Quote Link to post Share on other sites
ArturSworsky Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Oki to stała kolba (CM028 wersja taktyczna) z dwóch powodów: - zostanie na gogle - mniej kłopotu z luzami w kolbie etc. Dzięki wszystkim za pomoc. Odezwę się na pewno na wiosnę jak już wszystko kupię ;) Quote Link to post Share on other sites
kolagen2507 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 ja osobiście polecam ci cm.028 a całkiem niezła maszynka za niecale 350 zł. ma stalowe zebatki to nie powinny sie szybko spiłować. kulki kupuje na taiwangun 0,2 i są niezłe do tego karabinu osobiście nie lubie gogli i jestem bardziej zwolennikiem masek a tu możesz się w pięciu dychach nie zmieścić masek możesz poszukać na www.militaria.pl ostatnio mają ich wyprzedaż i jest kilka w niezłej cenie Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Chyba się spóźniłeś z tym postem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts