hasan Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Witam, chciałbym się dowiedziec, którą z tych replik warto wybrać na początek. Nie znalazlem takiego tematu i dlatego tworze nowy :F Broń do rozgrywek mieszanych - musi być uniwersalna uniwersalna Element cenowy pomijam, bo w tym wypadku jestem w stanie kupic obie repliki w podobnej cenie. Co doradzacie? Z góry dzieki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
hasan Posted January 28, 2011 Author Report Share Posted January 28, 2011 Witam, chciałbym się dowiedziec, którą z tych replik warto wybrać na początek. Nie znalazlem takiego tematu i dlatego tworze nowy :F Broń do rozgrywek mieszanych - musi być uniwersalna uniwersalna Element cenowy pomijam, bo w tym wypadku jestem w stanie kupic obie repliki w podobnej cenie. Co doradzacie? Z góry dzieki za odpowiedzi :) Bardzo bym prosił, aby swoje odpowiedzi poprzeć jakimiś argumentami :F Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Zdecydowanie G36c lepsza dostępność części,magazynków i przede wszystkim ma normalny selektor ognia i spust a nie tak jak w augu jakiś dwustopniowy chłam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts