VincentVega Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Mam pytanie, chciałbym zacząc wymieniac częsci w scarze dboys, między innymi komore HU i gume. widziałem gdzies posty ludzi i pisali ze ciężko znalesc do tej wersji karabinu częsci może cośporadzicie? :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Grzyboo Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Odgrzewam kotleta :) Hmm, zdaje mi się, że Madbull robił takie komory, jak w stocku są Dboys. Bo Scary G&G mają inne zupełnie. Znajdę link i wrócę z editem :) edit http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_197&products_id=6119&name=MadBull_-_Komora_HopUp_Ultimate_-_M4,_M16 Edited February 9, 2011 by Grzyboo Quote Link to post Share on other sites
Daysleeper Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Na pierwszy rzut oka ten Madbull nie podpasuje. Trzeba szukać metalowej komory od CA. Wiem, że czasami pojawiają się w zagranicznych sklepach. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Niech zamiast Madbulla zakupi sobie komorę od King Armsa, najlepsza jaka może być. A gumkę jakaś z G&G albo Madbulla, choć polecam Ci kupno Systema Energy :) Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Metalowa komora od CA trafia się czasem na allegro , wiesz trochę za nią zabulisz ^^ Zamiast tego kup King Armsa komorę na pewno taniej wyjdzie :) i gumkę G&G . :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Nie wiem czy części z AGM'a są kompatybilne ale mi weszła komora od G&G na specu po 95 zł są. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts