NastY Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Witam, Jestem w posiadaniu stockowego GB v.3 od G&P. Mam zamiar wymienić w nim zestaw cylindra, zastanawiam się nad jednym z tych trzech: GUARDER <-- SYSTEMA CLASSIC ARMY Jakoś najbardziej mnie przekonuje zestaw Guardera. Do tego m120 + precka 6.02 Guarder, już tylko wspomnę że mam jeszcze komorę G&P. Jeśli ktoś obeznany jest w stanie ocenić mój wybór i jakoś mnie ukierunkować to byłoby miło. Mam jeszcze jedno małe pytanie, czy wstawiając ten zestaw cylindra, zostawiając stockowe zębatki mogę wstawić spokojnie m130? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Proponuje abyś zakupił: zestaw BU guardera precka lepsza będzie [jakość/cena] systemy zębatki wytrzymają spokojnie 130 guardera Quote Link to post Share on other sites
NastY Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Drogi zestaw. Quote Link to post Share on other sites
DevonSix Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ja polecam obydwa produkty Guardera ( precka & borek ). Używam i jestem zadowolony :) Głowice bardzo szczelne, cylinder i dysza jednak nie pasuje do mojego GB V2 Long, mimo wszystko dobra jakość za dobrą cenę. Quote Link to post Share on other sites
Ramzi Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 (edited) A ile chcesz mieć fps? Bore-up- Guarder Lufa Systema Na M120 Guardera i jego Bore-upie, oraz lufie 363mm miałem 470 fps. Miałem ,bo teraz mam M110. A poza tym -było już na forum Edited February 3, 2011 by Ramzi Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Szpecjaliści. Generalnie, bore guardera są problematyczne w G&P, czasem pasują, czasem nie pasują, najczęściej nie pasują. Proponuje nabyć zestaw Systemy, wtedy ma się gwarancję, że będzie prawidłowo działać. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 A możesz sprecyzować w którym miejscu przeważnie nie pasuje. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Nie mogę! :F ;D Na linii dysza - komora. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts