smuleee Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Znalazłem na allegro tą replikę i mam kilka pytań. Co o niej sądzicie ? Potrzymałaby trochę? Jak oceniacie jej stan zużycia? Wiem, że to TM mimo to nie chcialbym kupic złomu, bo replika trochę zajechana jest :) Edited January 29, 2011 by smuleee Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 A może link byś do niej podał? Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 racja zapomniałem :D http://allegro.pl/mp5-a5-tokyo-marui-okazja-i1426995640.html Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Prosilbym o szybką pomoc bo aukcja kończy się jutro :) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Prosilbym o szybką pomoc bo aukcja kończy się jutro :) W podobnych cenach można dostać Mp5 CA, bardziej się opłaca. A w tej masz plasticzane body;/ Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Mi jakoś to nie przeszkadza, może być plastikowy, ważne, że strzela :) Poza tym słyszałem, że CA do najlepszych firm nie należy (raz się trafia model dobry, raz zły), natomiast TM to podobno repliki nie do zajechania. No dobrze, co sądzicie o zużyciu tej repliki, czy jeszcze trochę podziała itd. ? Edited January 29, 2011 by smuleee Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Zależy o jakie CA chodzi, bo są wersje sport line które są właśnie nie polecane. Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Nie tylko o tej wersji pisali :) Poza tym wróćmy do pytania - co z zużyciem tej repliki ? Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Jaki przebieg ma replika? Nie zostało to napisane w opisie aukcji. Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Właśnie pytam tego co wystawił aukcję, a tak na oko - ile ta replika by podziałała. Do ekspertów ^^ - może są na niej jakieś elementy które powodują, że można określić rok produkcji itp, bo na allegro nie zawsze mowią prawdę Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Nie za bardzo... Spytaj lepiej. Bo to zależy np. może być mocno porysowana bo ktoś rzucał ją wszędzie, rysował itp. po prostu nie dbał a miał ją krótki okres czasu a może być na odwrót. Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 ok, już spytałem. co powiecie o samej replice (nówce) - jaka wytrzymałość, czy ma jakieś poważne wady itp. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Więc jaki przebieg? Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 czyli tak - przebieg 20000, drugi właściciel Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Ja bym tak nie ufał do końca tym 20k przebiegu, wielu ludzi lubi tę wartość zaniżać, oczywiście nie wszyscy ale dosyć często się to zdarza, szczególnie jeśli chce się sprzedać replikę. Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 No tak, zawsze jest takie ryzyko :D Brać czy nie brać, bo już aukcja się powoli kończy. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 ta replika wygląda, jakby przemieliła z 50 tysięcy. Bez zdjęć gb nie bierz. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Mam pewne wątpliwości. Przebieg pewnie jest zaniżony, na aukcji jest też napisane, że GB jest w bdb stanie co znaczy, że był rozkręcany a skoro był rozkręcany to poproś sprzedawcę o zdjęcia wnętrza. Batka jest zużyta co najprawdopodobniej świadczy o sporym przebiegu. Mam podobno CA a nie widać na żadnym zdjęciu oznaczeń więc może się okazać, że to CM a nie CA. To tylko takie moje małe rozważania, możliwe, że się mylę. Edit: Lesio mnie trochę wyprzedził :/ Edited January 30, 2011 by you-dash Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Nie ma zdjęć, nie kupuję PS może ktoś ma na sprzedaż replikę TM? Jestem gotowy wydać na używkę do 500 zł :) Proszę pisać na priv. Temat do zamknięcia Edited January 30, 2011 by smuleee Quote Link to post Share on other sites
smuleee Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Znalazłem kolejnego TM mp5a5 tym razem coś takiego - gearbox http://img25.imageshack.us/g/dsc01762nb.jpg/ - z zewnątrz- http://img203.imageshack.us/g/dsc01737nr.jpg/ Kable jakieś inne, pod końcem skręcone i jest na nich termokuczka (podobno dobre) Ze sprężyną guardera 300 fps, prec lufą systemy, przebieg poniżej 10k. Ma także kolbę stałą :) Co o tym sądzicie? Brać czy nie brać? Proszę o szybką odpowiedź :) Edited January 30, 2011 by smuleee Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts