Px Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Własnie wyruszam tam na wakacje 8) Czy ktoś może sie orientuje jak tam z cenami i czy w ogóle jakies sklepy z ASG sa :) Jak tak to gdzie? Po prostu czy sie opłaca tam kupywać 8) Pozdrowienia! Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 co robic? Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Kupy walic. Px jak pojedziesz to sie dowiesz czy sie oplaca kupowac tam. Ja jak bylem na Chorwacji kilk alat temu to ani kawalka nie widzialem czegos co by wygladalo jak sklep militarny. Quote Link to post Share on other sites
Px Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 Dzieki za info Cynik 8) No ok... ogólnie chodziło mi o wrażenia z tamtejszych sklepów z asg(o ile sa 8) ) i czy sie opłaca oszczędzać do tego czasu ;) ale jak sklepów nie ma to sobie daruje 8) Nie chciałem nikogo wkurzyć czy coś (Navy) 8) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Sklepy to moze w jakims scislym centrum, nie wiem, ale tereny to tam maja kosmiczne po prostu... Inna sprawa, ze ja przebywajac tam nie uraczylem sladow jakies bardziej zaawansowanej cywilizacji niz malutkie miasteczko. Quote Link to post Share on other sites
Px Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 Ja to w sumie jade na jakas wyspe ale poszukać nie zaszkodzi. ale tereny to tam maja kosmiczne po prostu... Bedzie przynajmniej co zwiedzać :) Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 jedyne co znalazlem w sieci: http://www.airsoft-hrvatska.com/ Quote Link to post Share on other sites
Px Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 Dzięki KaT 8) Jak tak patrzyłem na ceny to CA MP5 A3 TLF (ona mnie własnie interesuje 8) ) Jest tak tansza o 200pln... Zawsze to juz cos :) Troche nawet sie opłaca... Quote Link to post Share on other sites
Hagen Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 W Chorwacji jest pelno pistoletow i karabinkow firmy cyma(ten szajs co na allegro sprzedaja) i ceny sa naprawde kosmiczen polowa tego co na allegro...ale nie polecalbym kupowac nic na czym jest cyma napisane :wink: Quote Link to post Share on other sites
BigHowler Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 ja jadę do Trogiru, niedaleko Splitu i mam zamiar przejrzeć ofertę tamtejszych "targowisk" i sklepów z militariami jeśli wogóle są, pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Niektore miasta i spora ilosc wsi nosi jeszcze sporo sladow toczonych tam walk, wiec tamtejsi ludzie moze niekoniecznie chca widziec sklepy z militariami. Z drogiejstrony z tego samego powodu moze tam byc sporo fajnych rzeczy na targowiskach itp. Takie tylko to moje domysly, ale ja bym sie raczej nastawial na zakup paru fajnych orginalnych rzeczy ktore mozna zamontowac przy replice np. drewna,full metal body itp. Quote Link to post Share on other sites
S.O.D. Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Cynik nic dziwnego ze nie byles w zadnym wiekszym centrum, bo kazdy tam jezdzi do miasteczek wypoczynkowych:) Jesli szukac ASG w Chorwacji to jedynie Split, albo Zagrzeb pozostaje, jezdze do chorwacji o paru lat systematycznie na wakacje i osobiscie nie spotkalem sie z zadnym sklepem airsoft'owym, ale zawsze mozna poszukac jesli ma sie czas i mieszka blisko w/w miast. pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts