Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ASG - Chorwacja

Recommended Posts

Dzieki za info Cynik 8)

No ok... ogólnie chodziło mi o wrażenia z tamtejszych sklepów z asg(o ile sa 8) ) i czy sie opłaca oszczędzać do tego czasu ;) ale jak sklepów nie ma to sobie daruje 8)

Nie chciałem nikogo wkurzyć czy coś (Navy) 8)

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Niektore miasta i spora ilosc wsi nosi jeszcze sporo sladow toczonych tam walk, wiec tamtejsi ludzie moze niekoniecznie chca widziec sklepy z militariami. Z drogiejstrony z tego samego powodu moze tam byc sporo fajnych rzeczy na targowiskach itp. Takie tylko to moje domysly, ale ja bym sie raczej nastawial na zakup paru fajnych orginalnych rzeczy ktore mozna zamontowac przy replice np. drewna,full metal body itp.

• 4 weeks later...

Cynik nic dziwnego ze nie byles w zadnym wiekszym centrum, bo kazdy tam jezdzi do miasteczek wypoczynkowych:)

Jesli szukac ASG w Chorwacji to jedynie Split, albo Zagrzeb pozostaje, jezdze do chorwacji o paru lat systematycznie na wakacje i osobiscie nie spotkalem sie z zadnym sklepem airsoft'owym, ale zawsze mozna poszukac jesli ma sie czas i mieszka blisko w/w miast.

pozdro