JuniorStress Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Witam. Wiem, że tematów o emkach jest całe mnóstwo, jednak pozwolę sobie na kolejny. Z tego co wiem, od blisko 0,5 roku jest problem z dostawą z Chin. Na zbrojowni takowa miała być chyba w październiku, a jeszcze nie ma... Otóż swego czasu zdecydowałem się na m4a1 3 gen JG i zacząłem odkładać kasę. Kiedy już odłożyłem na bok te 6 stówek, okazało się że nie ma jej na stanie. Spóźniłem się niecały miesiąc. Od tamtej pory czekałem na dostawę ;( Teraz myślę o jakimś zamienniku, np. Boyi, albo APS, wokół którego było tyle szumu. Wspomnę, że wcześniej miałem 'elektryka' m4 boyi z plastykowym GB za 200zł - porażka.. Czy ktoś się orientuje, co do dostawy w SpecShopie i Zbrojowni (eMki JG) ? Jeżeli nie, czy warto zakupić APS albo boyi. Co do tego ostatniego to chyba loteria... Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Teraz myślę o jakimś zamienniku, np. Boyi, albo APS, wokół którego było tyle szumu. Jeżeli nie, czy warto zakupić APS albo boyi. Co do tego ostatniego to chyba loteria... Coś Ci się pomyliło, boyi robi emki, i w dodatku są w miarę dobre (choć i tak uważam że jg bije wszystkie chińczyki na głowę). I w dodatku szumu jakiegoś wokół boyi nie było :) Chyba że mi coś się pomyliło, to nie krytykujcie, poprawcie.. Jeżeli miałeś plastik od boyia, to nie porównuj go do tych ,,porządnych,, :) Ps, czy nie myślałeś nad używką? Edited January 30, 2011 by JaWojteq Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Tu masz recenzję o APS, ja bym go nie brał. http://wmasg.pl/pl/armoury/show/79130?highlight=APS Quote Link to post Share on other sites
valki Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 APS'a nie bierz, strzela gorsze fochy niż kobieta. Quote Link to post Share on other sites
JuniorStress Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 APS'a nie bierz, strzela gorsze fochy niż kobieta. Po takim argumencie nie tknę APSa ;) Zostało jeszcze SRC od Krakmana.. Z tego co się orientuje to baterii nie ma w zestawie? Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Też zastanawiam się nad m-ką z firmy JG 3 gen ale nie jestem pewien czy jest to dobra replika i czy się ją opłaca kupić. Quote Link to post Share on other sites
JuniorStress Posted January 31, 2011 Author Report Share Posted January 31, 2011 Panowie, a coś takiego: http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-567-M4-S-system-GFG09.html http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-393-M4-A1-Carabine-GFC-FULL-METAL.html Aczkolwiek boję się sklepu trochę.. Niektórzy twierdzą, że oszukują, ale są wypowiedzi, że sklep zły nie jest.. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 GFC to jest bodajże JG nowszej generacji i z metalowym korpusem. Sklep omijaj szerokim łukiem to, że ktoś miał szczęście i że doszła paczka to nie licz, że do ciebie dojdzie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Dokładnie, ASXtreme omijaj jak skunksa. Na 99.999999999999999999999999999999% nie dostaniesz paczki. A jak dostaniesz to napakują tam wszystko, kulki, shoty za 25zł, orzeszki, jabłka, itd. (byleby paczka miała wartość wpłaconej przez Cb kwoty). Co do SRC, to nie polecam. GB to porażka. Pękają po 2-3 miesiącach nie ważne jak bardzo będziesz na nie chuchał... :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Jeżeli zależy Ci na nowej replice to szukaj JG albo BOYI (tych nowszych wersji). Jeżeli woisz używaną poszukaj P&J, dobre repliki. Jeszcze, na Twoim miejscu wziąłbym pod uwagę: http://www.soldiersasg.pl/product.php?id_product=18 Nie wiem jakie ten sklep ma opinie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts