Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

dziwny pojedynczy

Recommended Posts

witam

Mam m4 od PJ/BOYI i jest on używany.Chodzi o to ze jak włączy się na tryb pojedynczy to ładnie strzela ale zazwyczaj po kilku strzałach sie przycina.Jest tak jakby się dało wcisnąc=ć spust tylko do połowy.Jak się przełaczy na automata i strzeli choć raz(wtedy strzela) i ponownie na semi to już działa ok.I wtedy znowu tych kilka kulek i znowu to samo.

Co to może być??Czy coś takiego jak mofset pomoże??(tak coś mi sie obiło o uszy)Czy tak ma być??

dzięki

Nad Firefoxem jako dobra bateria bym polemizowal... Jezeli dzieje sie to bardzo czesto, tak jak mowisz po kilku strzalach na semi to daj komus ogarnietemu na serwis, prawdopodobnie cos z silnikiem jest nie tak, moze gdzies przerywa i nie moge wykonac pelnego cyklu.

Pozdrawiam, G^.

To nie jest normalne, szczegolnie jezeli dzieje sie to bardzo czesto. Jezeli zdarzy Ci sie to raz na jakis czas to nie ma sie za bardzo czym martwic, jezeli mowisz ze dzieje sie tak po kilku kulkach to jest problem. Przestrzelaj replike na semi kilka nascie razy dociskajac spust do konca, w miare szybko. U mnie dzialo sie to wtedy gdy naciskalem spust stopniowo i w pewnym momencie silnik zaskakiwal, robil pol obrotu i sie blokowal. To tez moze byc przyczyna.

Sprawdz na innej baterii albo rozbierz i sprawdz styki/okablowanie, docisk silnika.

Pozdrawiam, G^.