lupilas98 Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 (edited) przejrzałem testy ale dalej nie wiem co wybrać. Oglądałem galerię, będę musiał przykuć wielką uwagę do ochrony oczu. Bardzo dziękuje Lakoonowi za uświadomienie (z odpowiedzi na 41 posta). Edited February 5, 2011 by lupilas98 Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 Bardzo proszę jeszcze o propozycje Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Wiem. Tyle, że jeżeli ma gogle za 15 zł to chyba jest różnica między goglami za 100zł. Bo wątpię by gogle za 15 zł były dość wytrzymałe. Na pierwsze strzelanki miałem gogle ochronne BHP za 15zł, nie było śladów po seriach z bliska w szybkę i oprawkę, kijowa była tylko gumka, do dzisiaj dzielnie służą w garażu przy szlifierce. Tyle, że zostały w tym celu przetestowane. Dzisiaj latam w ESSach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts