taken Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 (edited) Mam pytanie czy opłaca się wsadzić precke ?? bo jak mój kumpel wsadził precke do ak to stracił ze 10 m zasiegu Edited February 3, 2011 by taken Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 nie opłaca się, precki kradną zasięg i wywożą do Ruskich. Quote Link to post Share on other sites
PiTeQ Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Jak to kradną zasięg? To czemu zanie tyle płacimy? Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Bo są drogie czyli lansiarskie ! Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 a dobrze ją złożył? Pewnie coś krzywo wsadził i się "dziura" w układzie zrobiła i jest nieszczelność, albo kupił dziadowską lufę Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Jaka precke wsadzil? Do jakiego AK? Dobrze ja zamontowal? Teflon fix jest? Dokladnie wszystko poskladal? Co do pytania, na temat tych replik nie bede sie wypowiadal bo jak dla mnie wszelkie pieniadze wlozone w APS to ich utrata. Moze po za wymina GB. Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 @Lesio: ostatnio nawet ciężki żart na WMASG jest odczytywany serio. Ciesz się, że nikt nie spytał o sposób wywożenia zasięgu do ruskich i jak temu zapobiegać. @Autor: nie wiem, czy się opłaca, ale precka (dobra, a nie syf typu SRC) pozwala osiągnąć nieco większy zasięg całkowity i dużo większy skuteczny (przez polepszenie skupienia i powtarzalności strzałów) w porównaniu do stockowej lufy. Kolega albo kupił syf albo nie umiał jej poprawnie założyć. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Szczerze mówiąc, myślałem, że "ruskie" w "żarcie" rozwieją wątpliwości. Lufy precyzyjne poniżej Systemy to loteria, było to wałkowane setkę razy. Ale lufy precyzyjne w stylu takiego SRC są precyzyjne już naprawdę tylko z nazwy. Wszystko rozbija się o jakość wykonania i tejże jakości kontrolę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts