predatorszarak Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ok, wieeeeeeelkie dzięki za pomoc! Przeczytam jeszcze temat podany przez Tuksiaka i zdecyduję. Quote Link to post Share on other sites
Wiewioor Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Zdecydowanie KAC PDW http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=7771&name=AEG_-_PDW_-_Full_Metal Najlepiej wykonany chińczyk jakiego widziałem, bardzo przyzwoicie strzela i jest superergonomiczny. Nie za ciężki nie za lekki. Trwała konstrukcja. Do puszki się przyzwyczaisz. AK wcale nie jest "nie-do-zaje-chania", bo kumplom się zajechały. A to selektor, a to silnik czy ogólnie elektryka. Kupuj KACa nie będziesz żałował. Mi się tak spodobał, że po roku się przerzuciłem na KAC'a od VFC. Quote Link to post Share on other sites
predatorszarak Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 1. Jakaś nieznana firma, praktycznie brak opinii na forum (chyba, że to to samo, co Boyi) 2. Nie podoba mi się wizualnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts