Valpurgius Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Zupełnie przypadkiem zobaczyłem dziś na stronie Specshopu takie oto cudo: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8179 Jako, że byłem zainteresowany modelem 048m, ale myślałem o dorzuceniu do niego szyn i rączki, pojawienie się 048a mnie całkiem ucieszyło. Ktoś widział, strzelał, wie? Czy w środku siedzą te same bebechy co w 048? Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Słynny na forum cm 0.48 w nowej "skórce" Z hi capem, i chwytem pistoletowym identycznym jak w moim ak 47 tac. To jest cm 0.48 z bebechami cm 0.84 i technologią NASA... To chyba oczywiste że siedzą te same bebechy tylko inny wygląd. Pozdrawiam, Harasim. Edited February 28, 2011 by harasim Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Strzela bardzo dobrze, pancerne wykonanie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts