CptInzMathias Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 (edited) Witam wszystkich... Dziś atakuję was pytaniem czy był by ktoś zainteresowany zamówieniem z bestproection i był w stanie takie zamówienie wykonać? :happy: Chciał bym zakupić tam trochę rzeczy ale nie wiem specjalnie jak... :blush: Gdy był by ktoś zainteresowany takim zamówieniem i był by jeszcze ktoś kto mógł by to zamówienie wykonać to było by superaśnie.. :happy: Zamówienie chciał bym wykonać do połowy, ew końca marca... Mogę dodać ze paczkę można by zamówić na mojego tatę który mieszka w Niemczech, tak czy siak do domu przyjeżdża a wiec raczej mu to różnicy nie zrobi jak przywiezie troszkę rzeczy :biggrin: Przesyłka była by wtedy zapewne niższa + ew koszty wysyłki ode mnie do tego kogoś... Zapewne przy dużej ilości zamawiających można by zamówić bezpośrednio do polski bo wtedy koszty będą minimalne. BTW: Jak jest z cłem przy zakupie czegoś z Niemczech? Czy cło jest? czy coś takiego.. bo nie orientuję sie w tym, wydaje mi się że tak... :icon_biggrin: PS: Jak umieściłem temat w złym dziale czy coś takiego to z góry przepraszam. :wink: Pozdrawiam. Tuptek. :cool: Edited February 4, 2011 by CptInzMathias Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Cła na paczkę z Niemiec do Polski nie ma, bo jestesmy przecież w Unii Europejskiej... Nie wszyskie towary jednak wolno wysyłać za granicę. Ostatnio zamawiałem z Bestproection i jestem bardzo rozczarowany. Nie było to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie, ale tym razem minał ponad miesiąc, nie odpowiadali na maile, na telefonie ciągle automatyczna sekretarka. Całe szczęście, że płaciłem Paypalem, to po tygodniu od zgłosznia konfliktu kasa do mnie wróciła. Powodzenia, ja chilowo nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
CptInzMathias Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 Mam nadzieję ze problemów nie będzie... Jako iż paczka będzie miała dojść do taty w Niemczech może długo nie będzie trzeba czekać i szybko i sprawnie wszystko pójdzie... :happy: Ważne wolfie ze odzyskałeś pieniądze, mi też sklepy nie raz odpisywały na e-maile ale to raczej z powodu mojej nadupierdliwości..;P BTW: Co np nie wolno wysyłać wysyłać za granicę ze tak zapytam? :wink: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts