Kyrios Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 za moją systemę spokojnie nowego Ra-Techa kupię:) PTW ma 6 miesięcy . Jest to m4a1 MAX (sama kosztuje 5k zł) + złoty tłok (600zł - jak pamiętam) + 500zł za ładowarkę (orginał) . Spokojnie 4k zł dostanę . Replika bez ryski - dbałem o nią bardziej niż o młodszą siostrę . Na temat ... WE m4a1 ma 3 tygodnie . Replika była 2 razy na dworze - raz test kolegi i 2 test mój :) Reszte czasu przeleżała w pudle więc jest jeszcze "niedotarta" . max 6-8 magów poszło więc w granicach 250 kulek poszło tylko . W zimę nie mam zamiaru nim strzelać - chcę zakupić jeszcze svd atoz . Spytacie ,dlaczego odrazu nie brać m4a1 Ra-Techa ? Jak już wspominałem ,siedzę w "branży" ASG od max 2 miesięcy czyli słabe doświadczenie . Jednak wiem jak obchodzić się gazówką ... Podsumowując piszcie dalej :D Moje WE nigdy nie było na dworzu. Masz 2 magi CO2 i kilka części FAB od ostrej. Dorzucę Ci jeszcze M14 TM zrobione na 500 fpsów do tego :).. Wszystko wymienione, nówka sztuka :). Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 za moją systemę spokojnie nowego Ra-Techa kupię:) PTW ma 6 miesięcy . Jest to m4a1 MAX (sama kosztuje 5k zł) + złoty tłok (600zł - jak pamiętam) + 500zł za ładowarkę (orginał) . Spokojnie 4k zł dostanę . Replika bez ryski - dbałem o nią bardziej niż o młodszą siostrę . Spytacie ,dlaczego odrazu nie brać m4a1 Ra-Techa ? Jak już wspominałem ,siedzę w "branży" ASG od max 2 miesięcy czyli słabe doświadczenie . Jednak wiem jak obchodzić się gazówką ... Podsumowując piszcie dalej :D Ad.1 Sprzedanie w Polsce czegokolwiek powyżej 2 tyś to graniczy prawie z cudem... ad.2 Siedzisz w "branży" 2 miesiące i masz Ptw od 6miesięcy? nie rozumiem :zastanawia: Jak bym miał taki budżet to kupiłbym od razu górną półkę Inokatsu i magi CO2 GHk i tyle po kiego grzyba się rozdrabniasz na takie G jak M4 WE z AWSS... :blink: Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 jesli on ma 5k to smiało może brac to...http://www.casg.pl/cat-pol-1214553984-Repliki-gazowe-GBB-Karabinki-GBB.html Link to post Share on other sites
Anaruk Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 w branży siedzę2 miesiące . PTW kupiłem od kolegi ,który miał info ,że jedzie z rodziną do Hiszpani dopiero 2 tyg. przed wyjazdem więc sprzedał mi ją za bilet do Espanyol :) (1300zł) + dokupiłem ładowarkę i cylinder . Widmo34 - pisałem ,że zakupię to w przyszłości bo nie wiem jak pierwszy gaziak będzie się sprawował. Czyli jednak m4a1 czy g36 ?:D Kyrious - ja mam zamiar także zamontować rzeczy z ostrej <3 Link to post Share on other sites
jadefire Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 kup sobie najlepiej wiadro i gazrurkę W temacie dostałeś wystarczającą ilość odpowiedzi, żeby podjąć decyzję w sprawie zakupu wybranego modelu GBB. Dziwię się, że ktokolwiek marnuje swój czas i sili się na jakąkolwiek odpowiedź na Twoje pytanie z pierwszego postu. Link to post Share on other sites
Anaruk Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 jadefire - idź weź rozpęd i walnij się w ścianę .. niepotrzebnie spamujesz + nie będę słuchał jakiegoś [...] ;) spoko czyli brać m4a1 czy g36 bo połowa za gietą i m4a1 . Co sugerujecie ? Link to post Share on other sites
jadefire Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 (edited) jadefire - idź weź rozpęd i walnij się w ścianę .. niepotrzebnie spamujesz + nie będę słuchał jakiegoś [...] ;) spoko czyli brać m4a1 czy g36 bo połowa za gietą i m4a1 . Co sugerujecie ? tak przyznaje - to też będzie spam (za co administrację przepraszam), ale... skoro połowa (wedle tego co piszesz) jest za tym żebyś kupił "giete i m4a1" (lol2) to śmiało kupuj obydwie!!! Pozostała część ludzi, czyli połowa, z której część jest za "gietą" lub za "m4a1" lub za niczym nie ma i nie będzie miała większości (najprawdopodobniej - jeśli zdania nie zmieni) także nad czym tu myśleć :) !! lol :) życzę sukcesów! :) Edited February 7, 2011 by jadefire Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Wybór jest prosty jesli to m4a1 to stock z 5 magami to lepiej giete tak jak piszą. gdyby to m4a1 miało wszystko wymienione na ra-techa to wtedy m4a1 ale nie ma z tego co piszesz wiec giete... litosci Link to post Share on other sites
Anaruk Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 no spoko ale czym się niby róźni m4a1 od giety ? te same firmy ,wykonanie podobne ,ceny inne itp. nie pojmuję Was . Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 no spoko ale czym się niby róźni m4a1 od giety ? te same firmy ,wykonanie podobne ,ceny inne itp. nie pojmuję Was . Masz wszystko wytłumaczone w tym temacie... poczytaj o nich na forum są odpowiednie tematy i zdecyduj... Nikt już nie będzie Tobie odpowiadał w tym temacie bo są informacje, trzeba szukać. A decyzji za Ciebie nikt nie podejmie :bialaflaga: Link to post Share on other sites
Foka Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Anaruk zacznij czytać forum, bo pytania, które zadajesz sugerują, że nic nie czytasz, tylko żądasz odpowiedzi podanych na tacy. Temat zamykam, ponowne zadawanie oczywistych pytań będzie skutkowało banem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts