Jastrząb Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Witam! Ostatnio zakupiłem na allegro google ESS NVG od uzytkownika zielonapantera. Google są w dobrym stanie, aczkolwiek lekko pobrudzone. Czy po wyjęciu szybki można je prać ? Jeżeli tak, to ręcznie czy mechanicznie ? Używałem szukajki, znalazłem kilka tematów o googlach, ale nic o ich praniu. Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 zwykłe mydło plus umywalka nie starczy? Nie powiesz mi, że chcesz odpalać pralkę dla tasiemki 4cm x metr :D Link to post Share on other sites
Jastrząb Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 To miałem na myśli, tylko nie wiedziałem, czy nie stanie się coś z oprawką. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Piterm10 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Witam. A czy zmieszczą się pod te gogle , okulary korekcyjne? Pozdrawiam. Edited February 10, 2011 by Piterm10 Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Było! Jeśli nie są jakoś przesadnie duże i odstające, to powinny. Rozumiem, że mówisz o okularach korekcyjnych. Link to post Share on other sites
Piterm10 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Tak , tak już poprawiłem . Czyli nie trzeba kupować osobno czegoś takiego? : http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=7589 Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Że co? Prać gogle. No tego jeszcze nie było :biggrin: Tasiemka przybrudzona... :icon_rolleyes: Masz, może to Ci pomoże: Link to post Share on other sites
Recommended Posts