MikeOl Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 (edited) Wybrałem kamizelkę nr 2 - sprzedawca znalazł jeszcze na magazynie jedną sztukę XL :icon_biggrin: do tego razem z kurierem zapłaciłem 63zł za demobil w świetnym stanie, do tego za jakiś miesiąc ma mieć ładownice i kieszonki po taniaczu, też demobil. Zastanawiam się jednak nad kupnem 2mb cordury wz93 http://allegro.pl/polska-pantera-cordura-kodura-kordura-wz-93-wz93-i1597981629.html z allegro + pas brezentowy i uszycie łądownic i pokrowca na broń, napewno wyjdzie mi taniej i lepiej niż kupowanie tego na allegro czy w innych sklepach. Lepiej brać LBV czy patterna? najlepiej brać to co dają.. Każdy ci napisze że patterny są niewygodne - ale zawsze znajdzie się ktoś komu to nie będzie przeszkadzać Do czego potrzebujesz oporządzenie? ile masz na to kasy? co chcesz nosić przy sobie? poczytaj wcześniejsze posty i tematy i nie zadawaj więcej głupich pytań.. Edited May 24, 2011 by MikeOl Link to post Share on other sites
R3con Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Coś nie tak? tak tak tak i co ci do tego pyzo? Link to post Share on other sites
Vender Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 (edited) Odkopać temat i udzielić bezsensowną odpowiedź na bezsensowne pytanie ! Właśnie wygrałeś nagrodę ! Edited August 28, 2012 by Vender Link to post Share on other sites
SIERRA DELTA Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 A czy FSBE chińczyka w woodlandzie ładnie się prezentuję? Czy to zupełnie inny kamuflaż? Link to post Share on other sites
Recommended Posts