Johann Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Chciałbym zmienić kolbę ze stałej na SFkę, lecz tutaj rodzi się problem baterii. Posiadam 9,6V RC 3600mAh i za żadne skarby nie chce jej zmieniać. Czy znacie kogoś kto podjąłby się zgrzania na nowo tej baterii do kształtu odpowiadającego akumulatorowi do kolby SF? Quote Link to post Share on other sites
Agata Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Tak. Ja, Seger... Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Ja mam pytanko, odnośnie baterii. Czy do kolby sf wchodzi w grę wyłącznie bateria twins ? Czy może Large też wejdzie ? http://www.casg.pl/product-pol-198-Intellect-8-4V-4600mAh-NiMH-Large.html Quote Link to post Share on other sites
Tona Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 (edited) Large nie wejdzie, do sf wchodzą tylko 2 sticki po 4 ogniwa każdy, lipo do prowadnicy albo tak jak w jednej z moich baterii 2 sticki po 3 ogniwa każdy i 1 stick z 2 ogniw wchodzący do prowadnicy ( ale kolba po lekkich modyfikacjach :icon_biggrin: ) Edited February 7, 2011 by Tona Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 ok Tona, przestrzegłeś mnie przed złym zakupem, wielkie dzięki :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 ja już miałem okazję lutować pakiet do kolby sf z tym, że kabel troszkę grubszy jest od blaszek i przez to każda z części pakietu była jakieś pół cm dłuższa od wersji z blaszkami ;). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts