AltairLK Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 (edited) http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=1429 Wychodzi, że lepsze od CM.040C, a nawet szyny ma. Czy jest to w ogóle warta uwagi replika? lub... http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=1307 Edited February 7, 2011 by AltairLK Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 a umiesz tak wyrażać swoje myśli, by ktoś poza Twoim psychoterapeutą je rozumiał? Szyna jest jakimś wyznacznikiem lepszości? Co decyduje o tym, czy replika jest warta uwagi? Link to post Share on other sites
AltairLK Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 (edited) Nie, jednakże potem nie trzeba jej dokupywać. Co decyduje o tym, czy replika jest warta uwagi? Cena, osiągi, bebechy itd. Chodzi mi głównie o opinie o tych replikach. Edited February 7, 2011 by AltairLK Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 (edited) LINK1 z resztą CM039 ma szitmetalowe body. Wychodzi, że lepsze od CM.040C raczej nie. CM039 Replika zbudowana na bazie CM.036 wyprodukowana przez chińską firmę cechuje się bardzo dobrym wykonaniem.Korpus zapożyczony z repliki 042 jest wykonany z metalu posiada imitacje pinów co zwiększa realizm repliki CM040 Korpus, tłumik płomienia, rura gazowa, pokrywa zamka i kolba składana została wykonana ze stali (gięta blacha), pozostałe elementy takie jak lufa zewnętrzna, podstawa muszki, kolanko gazowe, podstawa szczerbinki z ryglem rury gazowej,obsada łoża, wycior oraz przyrządy celownicze zostały wykonane również z metalu(ZnAl).Łoże, chwyt pistoletowy wykonany jest z nylonu, magazynek wykonany jest z abs-u. Wszystkie części które są kołkowane w ostrym AK, również w replice są osadzane na kołkach. Z resztą... czy szyna jest wyznacznikiem lansu? jedna mała pod koli na szynie bocznej lub podstawie szczerbinki pod koli i szafa gra. Jak często będziesz wykorzystywać 4 lasery 10 latarek taktycznych, 8 rączek taktycznych... Edited February 7, 2011 by wegorz Link to post Share on other sites
cNR Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Jako użytkownik tej repliki mogę ją z całego serca polecić. Mój karabin ma 3,5 roku, a nic nie musiałem w nim wymieniać/nic się nie zepsuło. Jest bardzo wytrzymały, przy lufie precyzyjnej - bardzo celny. Jednak trzeba uważać na kolegów którzy "pojawili" się za blisko, gdyż replika ma bardzo dużą moc. Link to post Share on other sites
sheo16 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Teraz pytanie ? Jak to tuningować co zmienić zeby zwiększyć zasięg. Czy na początek wystarczy tylko gumka? Czy trzeba zmieniać dysze,cylinder , tłok ? Może spreży na coś pomoże.? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 To nie jest dział o tuningu replik. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts