Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

LINK1

z resztą CM039 ma szitmetalowe body.

Wychodzi, że lepsze od CM.040C

raczej nie.

CM039

Replika zbudowana na bazie CM.036 wyprodukowana przez chińską firmę cechuje się bardzo dobrym wykonaniem.

Korpus zapożyczony z repliki 042 jest wykonany z metalu posiada imitacje pinów co zwiększa realizm repliki

CM040

Korpus, tłumik płomienia, rura gazowa, pokrywa zamka i kolba składana została wykonana ze stali (gięta blacha), pozostałe elementy takie jak lufa zewnętrzna, podstawa muszki, kolanko gazowe, podstawa szczerbinki z ryglem rury gazowej,obsada łoża, wycior oraz przyrządy celownicze zostały wykonane również z metalu(ZnAl).

Łoże, chwyt pistoletowy wykonany jest z nylonu, magazynek wykonany jest z abs-u. Wszystkie części które są kołkowane w ostrym AK, również w replice są osadzane na kołkach.

Z resztą... czy szyna jest wyznacznikiem lansu? jedna mała pod koli na szynie bocznej lub podstawie szczerbinki pod koli i szafa gra. Jak często będziesz wykorzystywać 4 lasery 10 latarek taktycznych, 8 rączek taktycznych...

Edited by wegorz

Jako użytkownik tej repliki mogę ją z całego serca polecić. Mój karabin ma 3,5 roku, a nic nie musiałem w nim wymieniać/nic się nie zepsuło. Jest bardzo wytrzymały, przy lufie precyzyjnej - bardzo celny. Jednak trzeba uważać na kolegów którzy "pojawili" się za blisko, gdyż replika ma bardzo dużą moc.

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...