lukimefi Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Co mógł bym zmienić w tej replice, aby uzyskać więcej FPS, by była mnie zawodna i miała lepszą celność. Quote Link to post Share on other sites
lukimefi Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 mnie zawodna i miała lepszą celność. miało być ''mniej zawodna'' Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 lukimefi może kolega wyżej pomylił się jest człowiekiem TYLKO nie robotem, choć jak źle napisał to jest to na mozilli podkreślane na czerwono. Co do tematu kup gumke, precke jeśli nie masz dużo kasy to Systema. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Ghost10, kolejnym postem mnie rozbawiłeś. przecież on sam siebie poprawił... Na początek guma (najczęściej poleca się Systemę, też to robię, bo najlepiej u mnie kręciła), później precka (poniżej Systemy nie ma sensu schodzić), później już się zaczynają serwisowe papranki. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Ogólnie do wymiany w M14 CM jest sporo rzeczy. Żeby osiągnąć dobre wyniki to cały zespół cylindra (a już na pewno dysza bo jest plastikowa), to raz, bo szczelność w stocku jest marna. Plastikowa prowadnica sprężyny również idzie do wymiany. Do tego guma, M120 i można cisnąć. Zębatki i tłok wytrzymają bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 a już na pewno dysza bo jest plastikowa), I bardzo dobrze. Jedynym jej mankamentem jest to, że jest bez uszczelki, ale szczelność nawet w miarę trzyma. A do kolegi założyciela - a rusz rzesz 4 litery i poszukaj tematu o tuningu tej repliki bo ma z 60 stron i jest tam wszystko czego potrzebujesz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts