Argonath24 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Witam mam takie pytanie, czy ktoś może mi powiedzieć czy do Glocka 23F KWA jakie pasują magazynki, (gaziak oczywiście) nie mam ochoty kupować w ciemno może ktoś ma i używa , wie gdzie dokupić co i jak? Edited February 13, 2011 by Argonath24 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 pasują magazynki KSC/KWA do modelu 23F i prawdopodobnie wszystkie magazynki do glockó KSC/KWA dłuższe od tego do 23F ale tu już lepiej się upewnij. Quote Link to post Share on other sites
Argonath24 Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 no własnie dlatego pytam, bo nigdzie nie ma nic napisane:/ Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Wszystkie magi będą pasować dedykowane do KSC/KWA, jedyny warunek to żeby nie były krótsze od stocka, czyli jedynie nie podejdzie od Glocka 26C... (krótszy szkielet) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts