Spoon8 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Land opsy (w zestawie druga szybka, lekko przyciemniona) +atest +wykonie +komfort podczas użytkowania +zero parowania +szerokie pole widzenia* +przyciemnienie na drugiej szybce nie jest zbyty mocne ani zbyt słabe +bez żadnych problemów mieszczą się pod nimi korekty -bardzo łatwo się brudzą przez np.dotknięcie palcem (trzeba myć ludwikiem pocieranie koszulką nic nie da) -skarpeta jest spoko gdy transportujemy gogle ale podczas noszenia ich nieciekawie wygląda (takie tam, wartości estetyczne :wink:) *-podczas celowania nic nie widać po lewej stronie prze podgięcie na nos Ogólnie gogle spoko, gdy je testowałem (390/400fps z przyłożęnia) na goglach nie pojawiła się nawet ryska, a kulki pękały (bynajmniej nie gulki od GF albo pestki) Gogle pasują do maski bat, więc do stalkera pewnie też. Gogle Polecam Quote Link to post Share on other sites
Kostkowski Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 450 fps to za mało na porządne przetestowanie gogli. Ok, dzięki. Wezmę bolle x800. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Najpierw to postaraj się pomierzyć do bużki. Potem weż te które Ci będą najbardziej pasowały. Szkoda wywalać mnóstwo kasy na gogle w których Ci będzie niewygodnie. Podskocz na jakąś strzelankę i poproś ludzi żaby przymierzyć dali. Quote Link to post Share on other sites
Kostkowski Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Są u mnie w stacjonarnym sklepie, więc nie będzie z tym problemu. Mierzyłem już te vipery i było mi w nich wygodnie i nic nie odstawało, ale jak mają być niepewne, że tak powiem to wolę dopłacić trochę i wziąć Bolle. Mam nadzieje, że też będą mi odpowiadać. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Nie chodzi o to że masz ich nie brać, tylko sprawdzić na mocniejszej replice. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts