ALABASTER Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 jezeli szukasz czegos mocnego wytrzymalego i porecznego polecam Gienie G 36 C od Cymy wersja od cymy jest lepsza niz SRc bardziej wytrzymala wykonana z lepszych materiałów. kupisz ja za okolo 580-600zl ;) Polecam nadaje sie do walki w pomieszczeniach , lesie itd. niezly zasieg z 50m spokojnie mozna jeszcze kogos zdjac i niezla moc okolo 420 fps + solidne wykonanie jest warta tej ceny pozdr Akurat to się raczej wzajemnie wyklucza. Czyli pomieszczenie i 420 fps :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
X-project Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Akurat to się raczej wzajemnie wyklucza. Czyli pomieszczenie i 420 fps :bialaflaga: chodzi mi o to ze jest to dosc mala bron a wiec poreczna , duza moc nie ogranicza uzywania jej w pomieszczeniu ;) ale jak mysle kolega raczej bedzie sie strzelal w lasach czekam jeszcze na odpowiedz gdzie bedziesz sie strzelal wtedy bede mogl bardziej sprecyzowac swoja odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Nie ogranicza? :zastanawia: To wejdź do jakiegoś do budynku z 420 fps i oddaj strzał do przeciwnika to odrazu Cię wywalą. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Zależy z kim się strzelasz, oberwałem, ale akceptowałem takie zasady. Specjalnego uszczerbku na zdrowiu na razie brak, więc nie demonizuję. Jednak na oficjalnych spotkaniach limity obowiązują. Co do CM.040 - dwa dni temu zamontowałem gumkę Systemy (Energy), dzisiaj przestrzeliwuję, różnica w lataniu spora, żeby nie powiedzieć gigantyczna. Podejrzewam, że po zamontowaniu preclufy zasięg i precyzja strzału będzie bardziej niż zadowalająca. Nowa Cymka ma bardzo ładny stosunek ceny do jakości, jak dorobię kilka kosmetycznych pierdół będzie już absolutnie miodzio. Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 24, 2011 Author Report Share Posted February 24, 2011 Czy domontowywać kolimator do cm048 jak bym kupił? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 To już jest kwestia indywidualna. Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Czy domontowywać kolimator do cm048 jak bym kupił? Możesz. Ja mam. Równie dobrze mi się strzela z nim jak i bez niego. Zanim kupisz jakiś koli uwaga - zwróć uwagę jak będzie wyglądał na 048 :wink: Quote Link to post Share on other sites
Baxior007 Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Polecam EoTecha ;p Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 Dobrze. Zobaczę. Quote Link to post Share on other sites
Company Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Nieźle pasowałby jakiś ACOG ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Włączę się do tematu. Miałem CM.048S i polecam, pomimo że chińczyk. A jeśli chodzi o kolimator to powiem szczerze, że AKM(S) wygląda i sprawuje się o wiele lepiej bez dodatków. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Czyli prawdopodobnie nie umiałeś korzystać z dodatków lub dodatki były syfne. Oczywiście jest też trzecia możliwość, że jesteś jedną z tych wyjątkowych Osób, którym lepiej celuje się przez muszkę i szczerbinkę AK niż przez kolimator, jednak ta opcja jest najmniej prawdopodobna. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts