zaki123 Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 witam. Stokowa batka mi zdechła i szukam do tego modelu mp5 odpowiednią i w miarę tanią batkę. Moje poszukiwania zaprowadziły mnie do 2 aku i 2 technologii. nimh9,6V 1600mAh - VB Power i VB Power-LiPo-7,4 -25C/50 -1800mAh. Korzystając z kartonowego przymiaru doszedłem do wnioski, iż lipo mi wejdzie po ściągnięciu lufy wewnętrznej. PM'a tego będę tuningował do normy CQB. Który pakiecik wybrać? Na forum nic sensownego nie znalazłem. Jakby ktoś gdzieś kiedyś znalazłby pakiet modelarski lipo taki coby się zmieścil w front to też nie pogardzę :blush: Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Zaki bierz lipo.Ale poszukaj z firmy Turnigy z nowej serii nano-tech. Nie pchaj sie w nimh i to jeszcze 2/3A. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 jakieś 2h po napisaniu tego rozebrałem go, zdjąłem lufe i nie wejdzie. jeszcze za gruby. Mógłby mi ktoś polecić sklepik modelarski, gdzie znajde lipo, które będzie pasować? w lipo asg nie chcę się pchać Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts