Marked Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Witam. Jestem dumnym posiadaczem owej repliki, ale po paru latach użytku wypadła z niej jedna część, której nie wiem gdzie wsadzić, przez to spust chodzi wolno. Dodaje zdjęcia. Help ! Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Jezusie drogi czasy moich początków:P DUBLE ENGEL g36c. Z tego co pamiętam to jest część spustowa, to ona jest między spustem, a tłokiem. to jest ten zaczep który przytrzymuje tłok po naciągnięciu... Włóż w tą dziurkę pod sprężyną, ale musisz mieć jeszcze taka mała sprężynke żeby odbijała... Widzę, że w tej części masz połamane bolce. Musisz przewiercić dziurę na wylot i wsadzić np. kawałek wkładu od długopisu i będzie latać jak nowa:P Też tak miałem... P.S. proszę się nie śmiać ze mnie, że się na tej zajebiaszczej replice znam. A nawet powiem więcej do dzisiaj ją mam... Edited March 1, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Może jak by zdjęcia nie były robione kapciem to coś dało by się więcej poradzić... Przydało by się abyś złożył cały zespół spustu, może wtedy będzie widać gdzie brakuje elementu, ale mogę strzelać, że to element blokujący i zwalniający tłok. BTW. Jakiej to produkcji spring? edit: dżizas ale mi dziś net zamula, 9 minut ładowania Edited March 1, 2011 by mikunda Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Plastikowej produkcji bardzo chińskiej. DE, inaczej mówiąc. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 DUBLE ENGEL czy jakoś tak... Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Double Eagle Quote Link to post Share on other sites
Marked Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 Dzięki. Musiałem dokleić jedną rzecz i działa ! Dzieki ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts