Usama Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Witajcie! Nabyłem KAC PDW Dboya, wymieniłem lufę na preckę, gumkę hop siupa na systemę i cały czas nie jestem zadowolony z jego osiągów. Myślałem długo, co by tu zrobić, aż wpadłem na taki pomysł: Kupić lower body od M4/M16 razem z gearboxem z jakąś dobrą sprężyną (tak, aby było ze 400 FPS), kolbę od M16, tłumik, długą preckę i jedną słabą sprężynę (350 FPS). Słabszą sprężynę włożyć do oryginalnego gb i w ten sposób uzyskać dwie wersje repliki (krótka lufa+oryginalne lower body z gearboxem ze słabszą sprężyną do cqb i długa lufa+tłumik+lower body z kolbą M16 i mocniejszą sprężyną do lasu/pola) Czy takie coś byłoby opłacalne? Proszę o wyrozumiałość, jestem dość nowy w tym sporcie. Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Moim zdaniem kompletnie nie opłacalna impreza za kasę spokonie kupisz słabaszą replikę do CQB. Quote Link to post Share on other sites
Usama Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiałeś, ja chcę mieć modułową replikę, którą mogę dostosować do cqb lub otwartego terenu. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 To kup sobie ICS'a. Quote Link to post Share on other sites
perils Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) LR jest całkiem inny niż w m4o podobnych replikach więc wymiana odpada. Zwróć uwagę na to ze UR ma tak jakby wybrzuszenie , a LR w m4 są proste :). PS. Sam chciałem zmienić LR ale nie da rady niestety. http://www.everything-airsoft.com/blog/2009/04/23/new-boyi-kac-pdw-gallery/ tu masz zdjęcie zobacz o co mi chodzi. Edited March 13, 2011 by perils Quote Link to post Share on other sites
Usama Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Szkoda. Fajnie by wyglądał KAC PDW w wersji wyborowej/szturmowej. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts