HGStalker Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) Witam. Posiadam taki karabin, mianowicie od 3 dni (wcześniej także interesowałem się airsoftem, ale miałem cm.022), i przyznam, że po zmianie z CM.022, to jest niesamowita różnica. Jak wiadomo, CM.037 to Beta Specnaz. No i mam pytanie, mianowicie co można wymienic, żeby miał to.. 400fpsów? I żeby pochodził mi około 3 latek EDIT: I czy jego gearbox ma metalowe zębatki? Bo jeśli tak, to wystarczy dać większy cylinder, mocniejszy tłok pasujący do cylindra, sprężyne, może silnik + aku, i to na tyle? Edited March 6, 2011 by HGStalker Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Sytuacja jest taka sama, jak z cm.028 i 0.31 - nie opłaca się, lepiej kupić cały GB od nowych cymek. Quote Link to post Share on other sites
HGStalker Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 Czyli od jakich? I troche to sensu, bo zaplace pewnie tyle coza jescz jedego 037. Narazie planuję kupić tą gumke http://gunfire.pl/product-pol-1152193787-Gumka-Hop-Up-Mad-Bull.html żeby mieć lepszą celność, co Wy na to? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) O takie coś: http://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich_czesci_kompletne_gearboxy/kompletny_gearbox_v_3_cm-1398.html O gumce się nie wypowiem. PS. Jeśli chcesz 400 fps, to może warto spróbować tylko doszczelnić układ? Edited March 6, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Z gumek polecam Systema Energy :) Najlepsza jak dla mnie. Quote Link to post Share on other sites
HGStalker Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 (edited) A taki troche OT: A czy coś w tej replice jest awaryjnego, czy ogólnie jest tak dobra jak cm.028? PS: Dzięki za odp. : ) EDIT: A co trzeb zrobić żeby doszczelnić układ (tzn. jakie części kupić)? Edited March 6, 2011 by HGStalker Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts