mjacekm Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Witam. Mam eMkę z okładzinami kolbą i gripem koloru Foliage Green. Po 2-godzinnym poszukiwaniu na allegro zakładam temat, a w nim pytanie: jaki mundur by pasował pod kolor eMki? Woodlandy, Tiger Stripy średnio mi się podobają, a pomysły mi się już skończyły. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Myślę, że to pytanie do poważnego projektanta mody, a nie do takich amatorów jak my. I przejedź się do Paryża, bo oni przez telefon rad nie udzielają. Możesz też próbować skontaktować się ze specjalistą od manicure US Marines, on powie Ci co nieco na ten temat. A tak poważnie - każdy zielony "by pasował"? Tylko po co ma pasować? Mundur ma być wytrzymały i masz czuć się w nim komfortowo, dobrze też, aby trochę maskował. Pozdrawiam, Laokoon Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Pod wz.93 też pasuje :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
jazzriba Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 (edited) OKAZJA ten będzie idealny. Sam używam, jest bardzo wygodny, wytrzymały i pasuje do mojego M4 jak znalazł.. Edited March 10, 2011 by jazzriba Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) OKAZJA ten będzie idealny. Sam używam, jest bardzo wygodny, wytrzymały i pasuje do mojego M4 jak znalazł.. Noooo, poczucie humoru to widzę Ci dopisuje :cool: Edited March 11, 2011 by Tomek_GGRS Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Myślę, że to pytanie do poważnego projektanta mody, a nie do takich amatorów jak my. I przejedź się do Paryża, bo oni przez telefon rad nie udzielają. Możesz też próbować skontaktować się ze specjalistą od manicure US Marines, on powie Ci co nieco na ten temat. manicurzysta marines hahaha Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Foliage Green to kolor stworzony co tu dużo mówić, pod UCP Link to post Share on other sites
Recommended Posts