logimen Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Witam Chodzi mi po glowie ostatnio WE KAC PDW Open Bolt. Warto kupic ten karabinek ? Jak z awaryjnoscia ? Co warto do niego dokupic zeby sprawowal sie lepiej i bezproblemowo ? Bede z niego korzystal glownie na dzialce bo nie mam czasu latac po strzelankach. A moze cos innego w podobnej cenie mi doradzicie ? Nie jestem zbytnio w temacie i nie bardzo wiem gdzie szukac rzetelnych informacji. Dzieki Quote Link to post Share on other sites
GALA94 Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Wie ktos jak wyglda sprawa z kac pdw wyposazonym w open bolt. Jakie roznice sa w wersji long i short ze mamy roznice az 90fps ? Mozliwe jest zasilanie go magami CO2 ? Quote Link to post Share on other sites
krzyfu Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Elo! Ja mam takiego. Niestety kupiłem go z drugiej ręki. I niestety karabinek generalnie do d..y albo to mój egzemplarz jest s...y. Na gazie kilka strzałów i syfon. Kupiłem więc dyszę z NPAS od Ra-Tech ale to też nie wiele zmieniło. Na CO2 jeszcze jakoś na single fire daje radę o serii zapomnij. Dla porównania ostatnio kupiłem MP9 A3 od KSC zwykły gaziak w magazynku 48 kulek i strzela jak wściekły!! Nie wiem nie widziałem i nie strzelałem z innego PDW od WE. Mój to żenada. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
GALA94 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Powiedz mi jeszcze kolego czy masz go w systemie AWSS czy OB ? Ja posiadam OB i jak narazie nie moge na niego narzekac, zobaczymy po wiekszym przebiegu (jak narazie jakies 200bb poszlo) Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Miałem jakiś czas temu wersję OB, i cały magazynek jedną serią potrafiła wypsztykać na GG bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Hmmm, zastanawiam się nad PDW OB od WE, ale chciałbym wersję na CO2. Sądzicie że ten od RATecha wytrzyma ? Ma takie dodatkowe opcje: RA NPAS KIT RA Precision inner barrel RA Hop up rubber RA WE NPAS Open Bolt Carrie RA steel CNC trigger set RA WE firing pin base RA Valve Locker Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ra-tech to stal a nie we znal to wytrzyma... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts