Sowa332 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Witam nie wiem czy dobry dział ale mam takie pytanie bo chciałbym kupić replike http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028_a_tactical-792.html i przemalować ja tak proszę o rade jaki model farby wybrać? Słyszałem że montana gold 8020 Sahara Beige jest dobra ale nie wiem POMOCY Quote Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Mi się wydaje, że trochę za ciemny ... :icon_neutral: Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Te okładziny czasem są na allegro w tym samym kolorze . Quote Link to post Share on other sites
treyT Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Taki kamuflaż raczej nie spełni swojej roli... Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 ale jeśli on chce , to niech sobie biega w tym kamuflażu . :happy: Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Sklep Azteko miał swego czasu w sprzedaży takie zestawy w takim malowaniu. Quote Link to post Share on other sites
Juza Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 sam tak kiedys pomalowałem swego AK105 i .... pożal sie Boże :D replike było widać z 5 km hehe potem przyciemniłem 2 farbamy kupionymi w Castoramie tj Brązowa Czekolada, Terakota. I panowie wyszło prawdziwe drewno :D a miejscami zardzewiałe części starego AK :) Kolor TERAKOTA jest no zajebisty jak ktoś chce otrzymać efekt rdzy :) Tak wieć kolego MUSISZ PRZYCIEMNIĆ tą "białą czekolade" :) i zrezygnuj z malowania chwytu pistoletowego ponieważ szybko ci farba zejdzie. Zawodowcy tez tego nie malują :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts