Wojak19 Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Witam. Kolega z zespołu chciałby mieć jakaś replike i ma na oku tą : http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr36_mg_src_gen_iii-2154.html . I mam w jego imieniu pytania : 1. Jakie wykonanie (z jaką firmą porównywalne). 2. Dostępne jakieś części wymienne (Wszystko da się wymienić ). 3. Przejściówka magazynka (czy jest to przejściówka na magi m4a1 czy poprostu ten bęben ma wejście jak do normalnej gietki). 4. Lunetka (Trzeba wymienić czy można jechać na stocku) Inne pytanka dojdą później :wink: Sory za 2 tematy ale net mi się sciął prosze wypowiadać się w tym drugim. Przepraszam za problem. Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/101273-g36-od-src/ Miłej lektury. Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 Dzięki za znalezienie :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 Ale nie znalazłem odpowiedzi : czy da się wymienić dwójnóg na np. szyne albo inny dwójnóg ? I od mg też dużo nie wyczytałem :/ I czy to body jest aż tak bardzo zjechane w wykonaniu nawet dla początkującego ? Prosze o odpowiedzi dla kolegi bo on się strasznie wacha :happy: Quote Link to post Share on other sites
CptInzMathias Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Teoretycznie sie nie da.. praktycznie tak... możesz samemu próbować przykręcić szynę. Do niej inny dwójnóg itp itd... Jak chcesz giete z szyną to weź G36K i po kłopocie. To MG od reszty gietek różni się tylko długością lufy, magiem i tym ze ma dwójnóg! Jak chcesz mieć front z możliwością przykręcenia szyn to musiał byś zmieniać konwersję na K tylko po co takie coś robić skoro G36K jest też na TG... Co do body w temacie tamtym jest napisane coś na temat wykonania repliki. Poczytaj i sam do tego dojdź czy jest aż tak bardzo zjechane, dla jednego może to być katastrofa a inny to oleje. Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 No w sumie ale nie wiem jak tam z kosztami bo kolega chce miec "ckm'a" :D A jeśli chodzi o dwójnóg to jest taki se czy wytrzymały ? Quote Link to post Share on other sites
CptInzMathias Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 to jak chce mieć "CKMa" to niech sobie kupi tą gietę z tym dwójnogiem... Chociaż nie wiem czy MG36 ma cokolwiek wspólnego z CKMem. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 MG36 to RKM Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 (edited) sorki chodziło mi o RKMa / KBSa no bo własnie poszedłem się spytać jak się to w wojsku nazywa :P ale mnie uprzedziłeś :icon_biggrin: Edited March 19, 2011 by Wojak19 Quote Link to post Share on other sites
CptInzMathias Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 No wiec skoro chce mieć RKMa MG36 to niech kupi tą replikę i już. Jak chce wiedzieć mniej wiecej co w niej siedzi i jak sie sprawuje to już dostałeś link o replikach SRC, wystarczy przeczytać. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Zawsze zamiast sr36 mg można kupić rpk74 od cymy czyli cm051 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 A czy on chce jakikolwiek rkm, czy mg36, co? Więc po co mu wciskasz rpk? Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 No podoba się to. Ale pytam się czy ten dwójnóg jest dobry czy słaby !!! I nie wciskaj mi tu jakiegoś rpk Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 Dobra temat można zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
myszekmyszek Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Jak nie będziesz w nim nic pisał to sam się zamknie ; ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts