rakieciarz Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Witam Przymierzam się do zakupu taniej, dobrej, podatnej na tuning giety. Interesuje mnie g36 k od src http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr36_k_src_gen_iii-2152.html Gearbox na zdjęciach wygląda ciekawie, podwójnie doszczelniony cylinder, prowadnica łożyskowana, łożyskowana głowica tłoka, nic tylko kupić, z tym że czytałem na forum gdzieś o tym, iż w tych replikach są wadliwe seryjnie głowice cylindra(krzywa "rurka", co wpływa ponoć na moc repliki). Cymka g36 jak wiadomo jest nowością na rynku http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm0003-black_cm-2570.html Mam do czynienia z cm036 i gearbox wygląda ciekawie, z tym że SRC oferuje więcej wzmocnionych części co zmniejsza ewentualne koszta tuningu. Chcę wsadzić m130 na baterii 11.1 (li-po 20/30c) Dopomóżcie mi i porównajcie w miarę możliwości w/w repliczki :icon_biggrin: Pozdrawiam Rakieciarz :maniak_usmiech: Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Nie gadaj... cyma jest rewelacyjna. Postępy tej firmy w gb v3 są niesamowite. Polecam recenzje na stronie głównej. SRC jest kiepski, i wadliwy- lepiej kupić pewną cyme. Pozdrawiam serdecznie i polecam przeczytać recenzje g36 cymy. Quote Link to post Share on other sites
Firefox Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Gietki SRC są miernie spasowane. Bierz Cyme :wink: . Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Można się kłucić, bo SRC ciekawie wygląda, ale jest sporo poprawek do zrobienia, natomiast CYMKA jest nowością, ale wewnętrzne sprawdzoną. Plusy dla cymy niezawodność - moc plusy dla SRC chwyt transportowy z linetą i RISem nad nią. W cymce tego nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
KreCiK6666 Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Czy blok gazowy i komora hu od g36c z src jest kompatybilne z g36c cymy? ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts