Hamsterq Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Witam posiadam G36C JG. Chciałbym sie poradzić kogoś z doświadczeniem o wymiane precki w tym modelu. Chciałbym wiedzieć czy wystarczy standardowa długość 247mm czy 363mm. Mam jeszcze pytanie odnośnie tej drugiej czy przy wymiania precki o takiej długości potrzebna jest wymiana cylindra?? Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 http://wmasg.pl/pl/articles/show/3964 Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Ale nie o to było pytanie :P Trzeba czytać też posty, a nie tylko temat :D Jak kupisz porządną lufę to 247 powinno wystarczyć. 363 jak dobrze pamiętam mniej więcej mieści się w górnej granicy cylindra typu 2, więc jego wymiana nie byłaby konieczna. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Mialem g36c z JG kupiłem precke systemy o normalnej dlugości, jednak z perspektywy czasu lepiej bylo by mi kupić sporo lepszą precke albo nei kupować jej w cale. Quote Link to post Share on other sites
Przypadek Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Jesli zmienisz sam tłumi płomienia na emkowy to wchodzi lufa ok 300 mm. A taka precka daje juz calkiem niezla poprawe :) Quote Link to post Share on other sites
Hamsterq Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 A jaką precke polecacie do JG G36c o długości 363mm bo taką zdecydowałem sie kupic Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts