perkele666 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Witam. Zastanawiam się nad kupnem taniej pompki a mianowicie: http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-687-Shotgun-Full-Metal-Pump-Action.html Cena nie jest zbyt duża,lecz bardzo ciekawi mnie wykonanie owej repliki i czy naprawdę posiada te 430 fps.. Jeśli ktoś posiada to prosił bym o krótki opis, zasięg, żywotność itp.. Z góry dziękuję ^^ Link to post Share on other sites
Didi Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Po pierwsze odpuść sobie tę stronę. Po drugie odpuść sobie tę replikę, skoro to jest A.C.M (All China Made) Za chyba 10 zł więcej masz na tajwanie takiego samego. Link to post Share on other sites
perkele666 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Masz na myśli tą replikę? http://www.taiwangun.com/shotguny/hi-power_m870_shotgun_long_420_fps-1657.html Link to post Share on other sites
hokager Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Tak ma on na myśli tą replikę Link to post Share on other sites
sniper_tarzan Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Po drugie odpuść sobie tę replikę, skoro to jest A.C.M (All China Made) Za chyba 10 zł więcej masz na tajwanie takiego samego. Napisał przecież, że szuka taniej pompki, więc odpuść sobie bezsensowne komentarze. Przyłączam się do prośby autora o info na temat repliki. Link to post Share on other sites
Didi Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Napisał przecież, że szuka taniej pompki, więc odpuść sobie bezsensowne komentarze. Przyłączam się do prośby autora o info na temat repliki. :bialaflaga: Podał link, więc zobaczyłem, że to A.C.M. Wyjaśnienie masz u mnie w poprzednim poście co to jest. Więc podałem mu taką samą replikę, tyle, że z dużo lepszej strony( bo jak wiadomo to nie sklep tylko oszust) i do tego replika bardzo dobrej firmy. Więc nie wiem o co Ci chodzi. Link to post Share on other sites
perkele666 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 No właśnie mam cm.28 oraz ics universal i strasznie mi się podoba "tradycyjna" pompka ^^ Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 (edited) Odpuść sobie marines...... Napisał wyraźnie ''Mam CM.028 i ICS UNIVERSAL'' Niech zgadnę... Masz 12 lat i udajesz znawcę na forum. A shotguny były porządnie sprawdzane i to nie raz. Czytałem nawet nie dawno recenzję ww repliki. Jak znajdę to dam linka. Edit. Prosze nawet ze zdjęciami. Tak trudno poszukać zamiast zakładać temat? Edited March 26, 2011 by Rudy1002 Link to post Share on other sites
Recommended Posts